Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
úgylátom a javulást sikerült megörökítened, sebaj ez is elég indikatív, hiszen ami most 20dB-t javult, az fordított helyzetben ugyanennyit romlik. Ahogy sejtettem, túl sok vivő érintett. Ha mindet kizárod, megszűnnek a szakadások, cserébe a sáv feléről lemondhatsz.
A zajosodás okát kell megoldani. Ha a laksában már minden kábel cserélve lett, akkor nincs mit tenni, be kell jelenteni. Ha értelmes a szerelő, érdemes a képeket is megmutatni, hogy lássa: kb. mekkora zaj van és merre felé.
Első körben kötésfelújításra lehet számítani, esetleg törzsérpár cserére, utána kicserélhetik a portot is egy másikra.
Továbbra is azt gondolom egyébként, hogy a bejövő telefonvezeték legvégén kéne kipróbálni minden nélkül a cuccot, hogy abszolút ki lehessen zárni a lakásban/házban lévő hálózatot. Tudom, hogy macerás meg minden, vagy bevállalod vagy nem, többet nem is írom le, mert már legalább 3szor megtettem.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest