Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
úgylátom a javulást sikerült megörökítened, sebaj ez is elég indikatív, hiszen ami most 20dB-t javult, az fordított helyzetben ugyanennyit romlik. Ahogy sejtettem, túl sok vivő érintett. Ha mindet kizárod, megszűnnek a szakadások, cserébe a sáv feléről lemondhatsz.
A zajosodás okát kell megoldani. Ha a laksában már minden kábel cserélve lett, akkor nincs mit tenni, be kell jelenteni. Ha értelmes a szerelő, érdemes a képeket is megmutatni, hogy lássa: kb. mekkora zaj van és merre felé.
Első körben kötésfelújításra lehet számítani, esetleg törzsérpár cserére, utána kicserélhetik a portot is egy másikra.
Továbbra is azt gondolom egyébként, hogy a bejövő telefonvezeték legvégén kéne kipróbálni minden nélkül a cuccot, hogy abszolút ki lehessen zárni a lakásban/házban lévő hálózatot. Tudom, hogy macerás meg minden, vagy bevállalod vagy nem, többet nem is írom le, mert már legalább 3szor megtettem.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amazon
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest