- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingadam
csendes tag
Érdekes azt hallani, hogy mennyi kellően hozzá nem értő ember dolgozik egy ekkora cégnél is akkor bele sem merek gondolni kik dolgoznak a kisebbeknél...
Mindenképpen a következő az átadási pontnál lévő teszt lesz a héten valamikor ha lesz időm megcsinálom és megírom a tapasztalataim.
A DSLAM-ról jutott eszembe, hogy annak azért nagy valószínűsége nincs szerintem mert kb egy éve teljesen meghalt a net akkor hívtam szerelőt aki rögtön modemcserével próbálkozott de azzal sem szinkrinizált be végül a központba visszament és átkötött egy másik portra ami után jó lett. De a szakadás előtte és utána is jelentkezett szóval 2 hibás portnak elég kicsi a valószínűsége.
Jó lenne ha tényleng sikerülne rájönni mi okozza bár azért szántam ilyen későn el magam, hogy utána járjak mi okozhatja mert elég random, hogy mikor szakad pl ha nem megy torrent akkor csak nagyon ritkán van szakadás
Ja még valami az miért van hogy nálam van egy pár olyan vivő amit nem én tiltottam ki és mégis úgy látszik hogy nincsenek használatban. Nézegettem a forumban a grafikonokat és ilyet nem nagyon láttam senkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Pioneer VSX-835D 7.2 DAB Dolby Atmos / DTS X
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest