Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
válasz
Callmaster
üzenetére
"A jó anyját a T-nek, már bocsánat..
Megint beszéltem velük, mivel ismét 2 Mbit-el kevesebb lett a letöltésem( hétvégén elmentem és erre jöttem haza), az eddigi 15 helyett alig több mint 10Mbit és mivel ahogy azt sejtettem garantált sebesség felett vagyok, ezért nem akarnak foglalkozni vele. Állításuk szerint semmi kompenzálásról nincs szó.
Lehet ellene valamit tenni?"
______________________________________________________________Következő "áldozat"?!

Múlt :

Jelen :

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB Normál állapotú,1-2 karcal,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest