- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Nem szeretném itt szétoffolni veled a témát, így ez az utolsó válaszom.
1. DDR2-1066-ból meg a fele, és még gyorsabb is. A DDR3-1600 meg még jóval drágább. (Ráadásul úgy hallottam, nem is megy az első Nehalemekkel... Szóval vehetsz egy lassabb, drágább holmit, hogy aztán később megint lecseréld, a procival együtt.)
2. Talán hogy ne kelljen mindent lecserélni? Ne kelljen 2x drágábban rosszabbat venni? (Már késleltetés, azaz pl. játékok szempontjából.)
3. A s.754 kimondottan belépő/közép szint vot (single channel memóriavezérlő, kisebb max. TDP), aki ide X2-t várt, nem igazán gondolta végig... Különben eleve s.939-re állt volna, ugyanis az volt a közép-performance class. (Ezt jelentette, hogy egymás alternatívái voltak -- mint ahogy most az Intelnél lesz az 1160/1366.)
4. Utólag írtad oda, többes szám meg nem volt.
5. Egy adott chipset (ami amúgy is csak később jött ki), és egy foglalat-szabvány nem egy kategória.Amúgy most olvastam:
"As Pat Gelsinger [Intel] told me when AMD integrated the memory controller, he said you can only do that once - what do you do to improve performance next?" [link]
Nem tudom, érted-e... (Gy.k. hol marad a rókabőr.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest