- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Nem vészesen drágák, pláne használtan. Hardveraprón vettem 4 rekeszes Qnapot, ami Atom CPUs, 80ért, üresen. Mire tele lett, 190 be van. De így van benne 4x3TB WD Red, és mindent is tud. A lemezek vatta újak, garisak.
Ezek nem csak -sőt...messze nem csak - tárolásra képesek. Amit elképzelsz, hogy megoldaná egy valami, ez azt is tudja, meg még többet. Ez ilyen otthoni/kisirodai mindenes, de tényleg rengeteg mindent tud, ami nem klasszikus NAS feladat. Nem részletezem, ha veszel egyet, rájössz, hogy a fileszerveren túl is van élet(akár böngészős gépnek, és média pc-nek is használható némi konfigurálás után)
-
törölt tag
Drágák, de még így is erre halad a világ. Azért lesznek talán olcsóbbak is.
"A beszélgetés a tárolás kontra felhő irányába ment át."
Igen, látom közben, hogy témát váltott a thread. Én még az eredeti felvetéshez akartam hozzászólni, ehhez a másik szálhoz most nem szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Makashi MK50 eddig ismeretlen áron nyújt E-ATX méretű alaplapokat fogadó belteret, valamint szinte végtelen számú ventilátorhelyet.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest