Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Lehet hogy az volt amit mondtál, hogy a TV valami más jelen kapta a képet, aztán rájátszott még kicsit.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy mondtad, hogy az én szemem nincs hozzászokva a 100Hz megjelenítéshez, és alaptalanok a feltevéseim. Az ember akiről beszéltem is azzal jött hogy nem látja azt amiről beszélek, szerinte meg így tökéletes. Sőtt, igazából látja, de azért mazszatos kicsit a kép, mert az 1920x1080-as képpontszámot egy nagyobb felületen kell megjelenítse, amit szét kell húzzon a TV-nek!
Hihető!
Te is azt mondod, hogy 100Hz-el a filmek lejátszása tökéletes mert folytonosabb mint bármi más. Elméletben ez így is van, gyakorlatban viszont nem. Ahogy a Házimozi és HiFi Shown mondta az egyik műsorvezető, ez csak Voodoo! Én azt mondom hogy zavaró ez a funkció.Azt mondjuk elismerem, hogy focinál vagy valami sportközvetítésnél biztosan jól mutat, de egy filmnél engem és sokan másokat, zavar!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Airpods Pro 2 bontatlan 1 év Apple jótállás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 40%-os áron!!! - HEGEL P20, H20 - High End elő- és végerősítő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest