Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem pedig volt, minden verzióval. Saját mail app - ami szerintem amúgy kiváló - egy idő után nem tudott bejelentkezni sehová. Legutóbbi frissítés kinyírta nálam a night lightot és az nVidia színbeállítások is használhatatlanok lettek (ugyanaz a gép, ugyanaz a driver verzió, friss install után is második monitor színei kaotikusak). Volt újrahúzás is, ugyanilyen eredménnyel. Visszament az 1803, ott minden jó.
Az olyan apróságokat, hogy az explorer nem jegyzi meg az előnézet méretét, vagy bizonyos könyvtárak megnyitásakor összeomlik már fel sem veszem.
De nekem már a sima használat is körülményes, másfél tucat 3rd party progi kell, hogy kényelmesnek mondhassam valamennyire - ez Linuxon is megvan, de itt egyetlen paranccsal elintézhető + a konfigokat is csak lekérem githubról, esetleg a NAS-ről.
Vagy ott van az autostart - fele annyi automatikusan induló programmal is majdnem háromszor annyi idő a Win indulása (login-tól számolva) mint egy "bóti" Manjaro GNOME esetében. Itt konkrétan nem is látom a Discord töltőképernyőjét. Lehet persze, hogy egy 2018-as gépen már a Win a gyorsabb, de nekem sajnos hét éves masinám van.Nagyjából ilyesmire gondolok, amikor azt mondom, hogy egy Linux jelenleg kulcsrakészebb, mint a Windows 10. Pedig én a Win-t is imádom, illetve imádnám, ha nem lennének az ilyen "apró" nyűgök vele.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De gondolom le is állítod estére a gépeket... A megbízhatóság ott kezdődik, mikor hónapokat vagy éveket elmegy a gép probléma nélkül, miközben használva is van.
Nyilván Windowsnál árnyalja a képet, hogy a frissítések miatt gyakran újra kell indítani, így nem tud bizonyítani hosszabb távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- LEGO klub
- Android szakmai topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P DDR5 WIFI Alaplap
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest