- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Van benned hiba az nem kétséges (
), és szó sincs arról, hogy hallgatnod kellene, és nem kell sarkítani azt is, ami gömbölyű.
Általában nincs azzal gond, hogy sokaknak nem tetszik, azzal viszont inkább, ha kaksizás jön, mivel akinek tetszett, az ezzel kapásból le van oltva.
86 órát toltam bele első körben, de nem lett minden kimazsizva, így az majd az újrajátszásra marad.
Nem kerestem benne az általad felsoroltakat nagy elvárással (sztori, karakterek stb.), azt meghagyom más játékra, így nem is ért csalódás, mivel akkor is megvettem volna megjelenéskor, ha 10-ből 9 pasmag húzza le. Valóban sok értlemtlen is idegesítő hiba van benne, ennek ellenére élveztem az utcai harcokat, a legkülönfélébb gyilkokat ezen a terepen. Sok ponton mondjuk emlékeztetett a Just Cause 3-ra, szerintem egy ideje egymástól lesnek el ötleteket. -
hajbel
addikt
Ha haveroddal nyomnád, megér 10 eurót akcióban. Ha teheted inkább ne vedd meg, mert a következő FC-t kiadják mégegyszer egy másik skinnel. Én kiadtam rá 30 akárhány fontot, mert a tesztek zöme jó volt (mint később kiderült, félig játszották végig max.). Még az elején tetszett is, annak ellenére, hogy lespoilerezték, 3 boss van és a fater, akit majd kinyírsz. Egyre laposabbá, önismétlődőbbé és fantáziátlanabbá válik, ahogy haladsz előre. Ezek mellé kaptam üres karaktereket, összefüggéstelen, lélektelen story missionöket, zs kategóriás valótlanságokkal benne. Mintha 200 ember külön-külön írt volna egy-egy missiont. A grafika gyönyörű, főleg a textúrák, de koránt sem kiemelkedő, mert nem olyan változatos, mint más open world játékokban, mint pl. a Witcher, de az AC Origins is köröket ver rá, na nem optimalizáltságban (4K Ultrán játszottam végig). Össze-vissza spawnolnak az ellenfelek, nincs meg egy ökoszisztéma, mint más sandbox játékokban. A vége is egy vicc, bár az alap sztori is irrealisztikus volt teljesen önmagában (tudom, olvastam szektákról, de azok teljesen más körülmények között, zárt közösségben éltek kis területen, kevesen). Nem tudtam a szektával sem azonosulni, megérteni a motivációikat. A FC 3 történetéért oda voltam, a négyesért már nem, de abban is volt ráció, hogy egy keleti diktatúrában játszódott. Amerikában meg egy egész megyében agyatlanul gyilkolásznak és rabolnak embereket a szabadban és senkinek sem tűnik fel...
(#10) RudY: Tehát bennem van a hiba, mert végigjátszottam a többi kommentelővel ellentétben. Értem. Majd megfogadom a tanácsod és inkább hallgatok, mert más a véleményem és ami a legrosszabb, kompetens is vagyok a témában.
Bónuszként még megnézhetnéd a DLC-ről írott teszteket, szolgáld ki magad.
-
Anaren91
senior tag
Igazatok van, nem kell fikázni mindíg, viszont azokat se értem akik ravagják egy Sony exre, hogy hát 10 percet játszottam vele nem jött be... Ezek általában sztori központú játékok, és ennyi idő alatt kb semmi nem történik bennük. Aztán annyira be tudnak húzni, hogy nem tudod letenni...
Farcry a 3 óta engem sem érdekel pl, mert ugyan az a játék kb más helyszínnel, meg skinekkel. Attól nem mondom,hogy rossz, de nekem ez a menny foglald el ezt a bázist meg azt a bázist, aztán majd elfoglalhatod a fő bázist, hogy megtunkokd olommal a gonosz bácsit játék stílus nem jön be.
Ugyan ezért porosodik a Just cause 3 is... Ugyan ez csak tps be -
ribizly
veterán
Én valahogy megcsömörlöttem a 4 után. Pedig szimpatikus az amit eddig láttam belőle, de nincs kedvem még egyszer órákat eltölteni azzal, hogy állatokat vadásszak, csak azért, hogy lehessen nálam 2-nél több fegyver.
Viszont ezek a DLC-k pofásak. Ahogy a Blood Dragon is adta lehet ezek miatt majd egyszer benevezek egy Gold edition-re, ha majd 10€ lesz. -
Wesder
titán
Miért is kéne végigjàtszanom olyan jàtékokat, amik nem érdekelnek?
Mondtam én hogy rosszak? Nem. Nekem az FC5 bejött, màr amennyit tudtam vele jàtszani, és ez a kieg is nagyon adja.
Bird
Nem baj az ha valaki szereti a Sony Ex címeket, csak hàt ugye van annak a lónak egy túloldala, ahova sokszor àtesnek egyesek. (Kinek nem inge...) -
hajbel
addikt
Bezzeg ha mindenki csak akkor mondana véleményt egy játékról ha végigjátszotta, belátnád, egy Horizon vagy Last of Us után, hogy ez 10 eurót ér maximum. Mindenkinek lehet véleménye, nekem is van. A tiéd az, hogy aki behazudja, hogy 10 percet játszott egy játékkal relevánsabb véleménnyel bír, mint valaki, aki végigjátszotta amiről kommentel, mer' ő márkab*zi elvtárs.
-
hajbel
addikt
Szép bemutatókat kapott az alapjáték is. Az is kaksi lett. Ezekért a félkész szösszenetekért pedig nem éri meg a season pass.
-
Mikiller
aktív tag
Ez valami Starship Troopers inspirálta dlc? Hasonló bogarak vannak ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A legfrissebb DLC-ben a vörös bolygóra látogatunk el, ahol rendet kell tennünk a különféle pókszerű idegenek között.
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest