Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• L1MaT

tag

válasz Hurutka #5 üzenetére

Semmi késés csúszás nincs legalábbis én nem érzékelem alacsony akuszintnél se. Ha merül hangjelzéssel jelzi majd úgy 10 perc használat után kikapcsol. Eddig 1x fordult elő, hogy lemerült. Kabelről töltöd, ugye aminek a hossza viszonylag elég ahhoz, hogy tud töltés közben is használni. Nekem eléggé bevan rakva a szekrénybe maga a box is és a headset fő egysége is és így is bőven elég a kábel ahhoz, hogy ha töltenem kell közben is tudjam használni és ne a szekrény mélyére dugott fejjel keljen kínlódni vagy esetleg a tv-re tapadva :D
    Általában este felrakom tölteni és kb 5 órát a töltön van, de sokszor kimarad egy egy alkalom és akkor is vígan elvan 2-3 napot is mondjuk én kb max napi 5-6 órát játszok van, hogy néha kevesebbet ahogy időm engedi. Szerintem nagyon jól bírja. Most, hogy használom már egy ideje tényleg egyetlen bajom vele, hogy lehetne Bluetooth-os, hogy több cuccon is tudjam használni gyorsan gond nélkül a lakásban. Persze ez nem arra van mert ez kimondottan gamer cucc, de vígan elflangálnák benne mobilról zenét hallgatva a lakásban. A fejemet ha jól beállítom már nem "nyomja" nincs az a fura érzés a fejtetőn. Egyetlen probléma ezzel kapcsolatban, hogy amint a párom felveszi és elállitja újjab 2 óra míg sikerül megtalálni a pontos kényelmes pozíciót :D A Windows Sonic és a Dolby Atmos is megy már szóval minden frankó eddig.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák