Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackhard89
csendes tag
Hát nagyon nem vagyok megelégedve az Astro A 20 -al. Nagyon kényelmes jól is bírja az aksija de a mixam pro ereje nagyon hiányzik neki. Egy A 10 sem volt elötte de az egy miaxam pro -val sokkal jobb hangminőséget kaptam mint az A 20 al. Mondjuk ezzel sem lenne gond ha a miaxampro val össze lehetne hozni de mivel nem lehet ezért harmat gyenge...
-
blackhard89
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az Astro A 20 headset -et a transmitterével együtt lehet használni egy astro mixam pro val? Ps4- hez szeretném használni.[ Szerkesztve ]
-
L1MaT
tag
Semmi késés csúszás nincs legalábbis én nem érzékelem alacsony akuszintnél se. Ha merül hangjelzéssel jelzi majd úgy 10 perc használat után kikapcsol. Eddig 1x fordult elő, hogy lemerült. Kabelről töltöd, ugye aminek a hossza viszonylag elég ahhoz, hogy tud töltés közben is használni. Nekem eléggé bevan rakva a szekrénybe maga a box is és a headset fő egysége is és így is bőven elég a kábel ahhoz, hogy ha töltenem kell közben is tudjam használni és ne a szekrény mélyére dugott fejjel keljen kínlódni vagy esetleg a tv-re tapadva
Általában este felrakom tölteni és kb 5 órát a töltön van, de sokszor kimarad egy egy alkalom és akkor is vígan elvan 2-3 napot is mondjuk én kb max napi 5-6 órát játszok van, hogy néha kevesebbet ahogy időm engedi. Szerintem nagyon jól bírja. Most, hogy használom már egy ideje tényleg egyetlen bajom vele, hogy lehetne Bluetooth-os, hogy több cuccon is tudjam használni gyorsan gond nélkül a lakásban. Persze ez nem arra van mert ez kimondottan gamer cucc, de vígan elflangálnák benne mobilról zenét hallgatva a lakásban. A fejemet ha jól beállítom már nem "nyomja" nincs az a fura érzés a fejtetőn. Egyetlen probléma ezzel kapcsolatban, hogy amint a párom felveszi és elállitja újjab 2 óra míg sikerül megtalálni a pontos kényelmes pozíciót A Windows Sonic és a Dolby Atmos is megy már szóval minden frankó eddig.[ Szerkesztve ]
-
Hurutka
csendes tag
Szia!
Köszönöm a részletes leírást, hasznos volt nagyon! Még annyi lenne a kérdésem h lehet érzékelni delayt? játéknál vagy zenéknél, vagy ha mondjuk ts-en beszél vagy discordon? Vagy max akkor h a már kezd merülni? Milyen időközönként szoktad tölteni és ha töltöd akkor is lehet még használni?
"Aki magától idéz, az egy gyökér" /Hurutka/
-
L1MaT
tag
Szia!
Én nemrég vettem egyet Xbox-hoz. Tökéletes, megvagyok vele elégedve. Üzemidő nagyonjó, a hangzás szintén. Tetszik a programozható Equalizer gomb is jól lehet finom hangolni 1 beállítás játékra, 1 zenére 1 ilyenre, 1 olyanra stb. Tökéletesek a mélyek is. (arra igen kényes vagyok) Ezen felül én szemüveges vagyok és nyomni szoktak a "buci" fülesek. A szemüveg szárát nagyon rányomják a fejemre ez viszont kényelmes több óra használat után is. Talán kicsit nehéz, de ez a sima gagyi noname fülesek után várható volt. Annyira nem vészes, hogy kényelmetlen lenne, de ha mozgatod a fejed azért a nyakad megérzi, hogy több a súly odafent Nagyon hosszú játékidő után (kb folyamatos 6-7 óra) tapasztaltam, hogy a fejem tetején ahol fel ül a gumis pánt az ember fejére ott picit mintha nyomott volna ahogy a súlyánál fogva a gravitáció húzza lefelé a cuccot többnyire ott támaszkodik meg az egész a fejed búbján. Ez nem fájó érzés nem is kellemetlen csak ha leveszed egy kis ideig érzed, hogy ott valami rá volt gyógyulva a fejedre jó pár óráig Ez talán nem lenne ha kicsit erősebben nyomná a 2 bucit jobbról balra a fejedre a cucc és akkor nagyobb lenne az alátámasztás, de akkor meg jönne az általam említett szemüveg szárát a fejedbe nyomó szituáció. Szóval ez valakinek előny valakinek talán hátrány, de lehet, hogy csak én gondolom túl a dolgot. A mikrofon nagyon érzékeny, de jó a zajszűrése. Lehajtáskor bekapcsol felhajtáskor kikapcsol, PC-ről tudsz finomhangolni mindent.
Eddig egyetlen hibája, hogy valamiért nem sikerült összehoznom, hogy működjön a Windows Sonic vagy a Dolby Atmos xboxon, de szerintem csak én bénázok valamit.
Amit hiányolok, hogy nem lehet se behajtani se elforgatni. Ha cipeled ide oda akkor ez negatívum lehet mert elég nagy a cucc. Ezt leszámitva kiváló! Az A50 már tudja ezt is és pár plusz okosságot is de horror az ára így maradtam ennél. Nem bántam meg, hogy ezt vettem! Kár, hogy külön Bluetooth-on nem tud kommunikálni más eszközökkel (pl. telefon vagy csak simán a tv stb.) mert ha ezt is tudná egész nap a fejemen lenne
[ Szerkesztve ]
-
Hurutka
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy A20-on, esetleg valakinek van tapasztalata? Leharcolt HyperX cloudomat váltanám le, nem tudom hogy a 2 headset van-e egy szinten.
[ Szerkesztve ]
"Aki magától idéz, az egy gyökér" /Hurutka/
-
Lacok
őstag
"A20 nevű vezeték nélküli headsetjüket, amely tulajdonképpen a vezetékes A10 testvére, csak éppen annak 70 dolláros ára helyett 150 dollárba kerül"
Szép felárat kérnek a vezetékeshez képest.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest