Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
Mondjuk jah egyszóval új oldalt építenek és felhagynak azzal ami miatt kitalálták... Mondjuk jogos hisz amit ők kínálnak azt a facebook is kínálja csak sokkal többet így értelmetlenné vált...
-
plus44
veterán
Valakinek új már?
-
plus44
veterán
Na ezek elég jó kis újítások. Bejönnek.
-
juliet
csendes tag
140 karakter az.
Én arra vagyok főleg kíváncsi, hogy a nem szélesvásznú monitorokon hogy fog ez kinézni, úgy hogy a háttérkép is látszódjon..? Mert 16:9-ben tök jó (nem.), de nem mindenkinek van olyanja.. Bár tegnap említettek azt hiszem valamit az átlátszóság állíthatásáról, nekem az is megfelel, csak a szöveg maradjon olvasható.
Őszintén szólva nekem tökéletesen megfelel a mostani Twitter, de értem miért akartak megújulni. Remélem nagyon nem lesz azért túlbonyolítva. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo #5 üzenetére
én sem használok, mert totál értelmetlennek tartom az egészet ahogy van. oké, legyen mikroblog, de mondjuk 3 mondat még mindig mikroblog, és abban kicsit több értelmes információ elfér.
imádom, amikor belinkelnek egy-egy twitter bejegyzést valamilyen témában, pl. "sikerült feltörni XY telefon szoftverét". juhhé, és akkor mi van? írná le inkább 10 perccel több idő alatt, hogy hogyan csinálta, jobban járnánk. -
törölt tag
azt már megoldották, hogy lehessen értelmes üzeneteket írni, nem csak 160 karaktert?
-
válasz
talpalavalo #1 üzenetére
Nem a Facebookot irigyelték meg, egyszerűen csak fenn akarnak maradni.
-
talpalavalo
aktív tag
egyszóval megirigyelték a Facebookot és szép lassan átfejlődnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az eddig a rövid szöveges üzenetekre építő vállalkozás láthatólag a Facebook nyomába eredt: az új külső mellett megjelentek olyan szolgáltatások is, melyek a közösségi oldallá válás felé mutatnak.
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest