Új hozzászólás Aktív témák
-
szuper-t
őstag
Nekem nagyon bejön de érdekelne 100% loadon mennyit fűt
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
attila9988
őstag
Szóval egy ilyen gépet egy jó modder is tud magának csinálni és kb. fele annyiból kijön.
Vagy még annyi sem kell hozzá...
Ilyen vacakért 250 ezer forintot kérni... Olcsó technika, egy lekerekített aluházban.. mekkora találmány... még gy fél alma is van rajta.. vegyétek csak.. -
biker
nagyúr
ja, mert az esztergályos (aki mellesleg ezek szerint felső marón dolgozó ember, forgácsoló) vett 7075-ös vagy 7015-ös alu ötvözetet, és azt marta ki? mert szerintem valami talált anyagból faragta ki, és a mérleg illetve az első törés utáni kettős lábszártörés után meglátszik a diffi a gepida és a maszek cucc közt
-
P100
senior tag
-
Alex91
félisten
Hát, eddig lehetett védeni a switch ellen az árat felhozó ismerősök előtt, mert kb az os x árával volt a fájdalomküszöbnek számító 100-120 ezer felett. Mostmár nem lehet.
Ezt idezem egy masik forumrol, szerintem elegge megfogta a lenyeget...
-
Stimpy001
aktív tag
Én Apple fan vagyok de ez még szerintem is brutál drága lett. Belépőszintű gép 270 ezerért?
Akkor már 100x inkább egy iMac!
-
doc
nagyúr
gyonyoru
gondolom a gephaz (aliminium leven) kiveszi a reszet a hutesbol, szoval nem hinnem hogy ezzel gondok lennenek
viszont teny, hogy ennyi penzert ez luxustermek, meg az imac is jobban megeri...
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Gusztáv
addikt
Úgy látom most hogy erős a dollár megváltozott a 1-1 váltása az Euro-val
.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ez már megint az a topic amit nem fogok innentől olvasni. Látom okos mindenki. de aki okos, az épitsen már ilyen gépet legyenszives.
Aki meg Alienware-t venne, annak csak simán más az értékrendje. Ami a fura az egészben, hogy én pl. őrá ezért nem haragszom
-
P100
senior tag
Szépnek szép gép, de a teljesítménye nem ér meg 230 ezer Ft-ot. Ugyanolyan hardverek vannak benne, mint bármely más PC-ben...
Szóval egy ilyen gépet egy jó modder is tud magának csinálni és kb. fele annyiból kijön.
Tényleg, nem akar valaki hamisítani egy ilyen Mac-et?
Ha már ennyi pénzem lenne, akkor biztos, hogy inkább egy Alienware gépet vennék.
-
P00By
nagyúr
Ez egy remek cucc
Az ára igen..., de azon kívül nagyon jó!
-
madgie
titán
Egyébként talán borítékolható, hogy nem lesz jéghideg a cucc, az Apple cuccok általában egy kicsit feláldoznak a hűtésből a design oltárán, de ha egy i7-es iMac elfér kis helyen, akkor talán ezen sem lehet tükörtojást sütni (pedig milyen jó volna, pont elférne a tetején
).
-
gabo89
senior tag
Tetszik, de nagyon drága. Úgy 150e Ft lenne a reális ár egy ilyen gépért. Volt, amikor 120e Ft-ért is árultak minit. Igaz, ekkor erős volt a Forint is.
Ezért az árért tehettek volna bele 4GB ramot, i3, esetleg egy i5 processzort, a videókártyának pedig dedikált memóriát, vagy talán egy Geforce 330M-et. -
Himym
senior tag
Szia egy kis hiba: gyártmányú memóriát elfog-e fogadni, miylen gyártmányú memóritá fog elfogadni <-- szerintem így lenne helyesen.
-
RepeatSector
senior tag
Ezt ajánlom nézzétek meg van bent igazság hüpp AMIGA 4EVER
-
Gusztáv
addikt
Oksa, én C16-on nőttem fel
, engem még mindig megdöbbent, hogy már itt tartunk. Pedig használok 2 notebookot is (12",14"), de nálam a számítógép fogalma még mindig min MIDI ház. Mondjuk a táp, cpu, vga mellett nem tudom a hdd meddig melegedhet. De nem akarom fikázni, tetszik a design, bár soha nem vennék apple terméket (de másnak már ajánlottam).
-
oO7
őstag
amúgy én csak azt nem értem, hogy ezt hova szánják... egy ilyen mini + apple monitorból már kb megvan egy iMac ami még combosabb is... set-top-box meg készülőben van (illetve apple tv már eddig is volt csak most lesz új iOS alapú... legalábbis ezt pletykálják)... esetleg mondjuk monitor nélkül egy extrább NAS-nak / homeserver -nek lehet talán használni bár ilyen funkciókat nemtom mennyire tud ellátni...
-
cwn
tag
ez egy alumium trash, minden porosodo filleres vackot beleraktak , oszt betoljak a nepnek aranyaron
ezert mar fullos vaio-t adnak , ki az az allat aki iyet vesz -
Alex91
félisten
válasz
Mr.Csizmás #17 üzenetére
Azert erdekes, hogy 300k-ert vehetunk MacBook-ot (igaz, nem alu), es 240k-ert Mini-t. Hat..., azert elgondolkoztato. (Ugye ott van meg LCD, akku, bill, touchpad, webkamera... Mondjuk masban meg kevesebb.)
-
Everman
addikt
válasz
Mr.Csizmás #17 üzenetére
Más gyártók hasonló tudású és méretű gépei sem olcsóbbak sajna.
-
Gusztáv
addikt
Nem semmi, hogy bele lehet szuszakolni ennyi mindent egy ekkora házba. A melegedésre kíváncsi lennék, hogy a táp is benne van a házban, az azért elég durva. A videó kimenetek megint érdekes lett, gondolom nincs az árban benne a mini displayport - dvi (d-sub) átalakító. De legalább van hdmi.
-
Alex91
félisten
Mi az a sok ujitas? A mostani 170k-shoz kepest? Kicsivel jobb CPU, nagyobb HDD (de gondolom ez olyan sokkat az aron nem nyom), SD olvaso, es mondjuk jobb VGA, ujabb design, jobban bovitheto, es egyszerubben a memoria, de mindig csak 2 GB-ot adnak. Ja, es HDMI kimenet... Nem tudom, nem rossz, talan a kinti ara meg el is megy, de itthon ez tenyleg sok, szerintem. (Foleg az iMac-hez merve, bar van egy erzesem, hogy frissites utan annak is emelik az arat...)
-
oO7
őstag
válasz
bandras0226 #7 üzenetére
ha megnézed a hátulját a portok alatt van egy vékony kis szellőzőrés...
nekem is kevésnek tűnik... dehát design mindenek előtt és felett...persze mondjuk ha jóltudom az apple már csak noti alkatrészekből rak össze gépeket... az imac hátulján sem egy desktop gép van kilapítva, és ebben a miniben is noti proci+vga van... szóval lehet hogy aztán azok megvannak csendben hűvösen
-
Apollyon
Korrektor
Véletlenül sem akarok kötözködni, de ebben mi a szép? Egy kerek sarkú ezüst doboz, egy fekete almával.. Je
Nem azt mondom hogy ronda, de nincs benne semmi egyedülálló innovatív dizájn. Az mondjuk igaz hogy a belseje innovatív merthogy belefért ekkora dobozba. Amúgy klassz, jó lenne anyunak otthonra netezni.
-
Nem sűrű ez így egy kicsit?
Szellőzés?
Melegedés? -
varsam
őstag
akkor lenne igazán ütős, ha i3 vagy i5 lenne benne, kár, hogy az már nem került bele.
Viszont ez az alma is gyönyörű, a 36mm meg -
madgie
titán
Gyönyörű, de súlyos az európai kezdőára. Sebaj, talán el lehet csípni pár "elavult példányt", amit leakcióznak egy picit az újdonság miatt
-
mob_zzz
aktív tag
Szép lett.
-
Alex91
félisten
A RAM modulok tehát elvileg szabadon bővíthetőek a felhasználó által, bár az Apple-t ismerve kérdéses, hogy bármilyen gyártmányú memóriát elfog-e fogadni, vagy csak az cég által forgalmazott típus lesz kompatibilis…
Hulyeseg...
Amugy draga, hatarozottan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest