- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Monitorkalibráló eszközök
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
na erről beszélgethetnénk egy picit... régen keresek valakit aki tud adni egy HSDPA-sított romot az asus routerhez... egyedül német leírást találtam (szót nem értek németül) + terminál ablakból kell levezényelni az egészet (tökhülye vagyok a linuxhoz). megköszönném ha eligazítanál
ja igen... az így 3g-sített router milyen sebességet tud tartani a modemmel? Fejlesztgetik a hálót felénk és 4-5 Mbit a sebesség menyire fogja vissza ez a megoldás?
-
shtml
őstag
Az eredeti hozzászólás:
Asus WL500gP-vel vagy valami hasonlo okosabb routerrel es egy USB-s HSDPA modemmel kevesebb, mint negyed ennyi penzbol sokkal jobbat lehet kiepiteni...
Két mobiltelót sem úgy hasonlítunk össze, hogy az egyiknél a kedvezményes előfizetéshez tartozó árat, a másiknál meg a sima bolti árat nézzük. Ezzel az erővel azt is írhatta volna, hogy neki ingyen kijön az egész, mert már van 3G-képes routerje is otthon, persze az ingyen kapott HSDPA modem mellett.
-
Szabi1987
aktív tag
Helllo Bocsi,hogy nem ide illő topicba irok,de
Egy kis segítségre lenne szükségem!!!
Az itthoni netet 2é akarom osztani.Vettem egy TP-LINK TL-402M típusu routert.
De az a gond ,hogy nem tudom mit kell beállitani amikor már bekábeleztem a fesztungot is.Valaki segíthetne
-
geoff
tag
Ez úgy néz ki, mint egy ébresztőóra
-
Ennyiért használt notit kapni...
-
sekli
addikt
tudom, hogy nem a sim-rol beszelsz, en viszont arrol beszelek, hogy ehhez a routerhez kell egy sim elofizetessel, es ahhoz is, amit en mondtam, ugy viszont kapok egy forintert modemet is, amit radugok az OpenWRT-t, vagy OLEG-et futtato routerre, es igy negyedannyi...,
de tenyleg lehet kotozkodni..., varjcsak, belekotok abba amit az elobb irtam: nemjoo! ehhez erteni kell valamit a linuxhoz is...!egy hasonlo alternativat irtam csak...
-
shtml
őstag
Ez komoly? Kérlek, mutass már nekem olyan, csak különálló HSDPA modemet, amely negyedennyi pénzért megvehető - persze ne a szolgáltatók akciós modemárait idézd (E220 a Vodánál 1Ft).
Edit: Ettől persze nem értem, miért kell már megjelenésekor elavult eszközt piacra dobni, mert ez nem tudja a HSUPA-t.
-
sekli
addikt
Asus WL500gP-vel vagy valami hasonlo okosabb routerrel es egy USB-s HSDPA modemmel kevesebb, mint negyed ennyi penzbol sokkal jobbat lehet kiepiteni...
-
azbest
félisten
Az XSBox R4v router 185 x 100 x 49 milliméteres készülékházának és 370 grammos tömegének köszönhetően ideális társa lehet egy mobil számítógépnek, akár utazás közben is.
Operating Voltage 12 V DC
Scope of Delivery:
...
Power supply with connecting cable, 220-240 V/50 Hz
...forrás: https://pia.khe.siemens.com/efiles/wireless/downloads/xsbox_r4v_en.pdf
Utazás közben kissé macerásnak tűnik a működtetése, nincs akksija.
Nincs usb csatlakozója ha jól látom, hogy sima usb modemként lehessen használni (tápellátás).
A mobilitás inkáb olyannak tűnik hogy fogom és viszem magammal ha megyek valahova és seperc alatt gyors saját netkapcsolatot üzemelhetnék be a szálláson. Viszont laptophoz lehet praktikusabb egy kártya vagy usb-s formátumú eszköz. Ez inkább az aszali/otthoni netkapcsolathoz tűnik megfelelőnek, több gépnek megosztva.Kicsit viccesnek is tűnne vezetéknélküli mobilnethez vezetéknélküli router. Bár akár...
-
Gery85
tag
Nem rossz ketyere, remélem olcsóbban is elérhető lesz.
-
Male
nagyúr
Ez a HSDPA a gyakorlatban hogy teljesít? Ennek az adatai is olyan marketing értékek, mint a WLAN-nál, vagy itt van valami köze a valós sebességhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Elden Ring
- Monitorkalibráló eszközök
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest