Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ajándékok

aktív tag

válasz erdey_a #6854 üzenetére

A sült krumplira pont írtam példát, de a 6855-ben is írnak róla.
    A fagyasztott kakaós csigában szerintem elég sok e-betűs hozzávaló van.
    Nem hús készítményeket írtam, hanem "hús alapú készítmények"-et.
    "rántott csirkemell is junkfood?" Nézd meg az összetételét és kiderül! Ha otthon panírozod a fagyasztott szín húst, akkor szerintem nem. De döntsd el magad, mert a panírban elég sok kalória el tud bújni. Neten rákerestem. Natúr csirkemell 120 kalória, fagyasztott panírozott 196-230 kalória.

Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!

• bul07

nagyúr

válasz erdey_a #6854 üzenetére

Hát nálunk evolúció

-Régen nem vettünk mirelit hasábburgonyát, és ritkán is volt burgonya sütve. Ugye megpucolni szépen egyenlőre vágni hogy azért egyszerre legyen kész, na meg sok olaj is.
    -Elkezdtük venni a mirelit burgonyát de még olajba sütöttem, akkor már sűrűbben volt, mert csak megsütni kellet, csak az olaj drágulásával sokba került mert azért 3-4-5dl olaj csak kellet hozzá, és mi nem használjuk többször az olajat. (Heti egyszer nagyon ritkán kétszer kb)
    -Jött az airfryer. Lett vásárolva több fajta mirelit hasáb és fűszeres burgonya, így van hogy heti 3x-4x is sütök.

Tehát igen is a airfryer köszönhetően többet készítek bizonyos dolgokból :D

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák