- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
válasz
lancellott #5397 üzenetére
például Siguro AF-R550 az alzáról vagy
Philips HD9270/70 ugyancsak az alzárólén továbbra is azt mondom, hogy amúgy azt kell megvenni amelyik nagy (5-6 liter), de olcsóbban adja a méretet (Ft\l) és külön belső kosara van (én ezt fontosnak tartom).
-
lancellott
tag
Sziasztok. Hajnal 2 van. a 3 db agysejtem a túlélésér küzd.. így elnézést előre is, ha valamit rosszul fogalmaznék.. Próbáltam pár oldalt itt átolvasni, de nem lettem tőle közelebb a célomhoz. Szeretnék venni egy forrólevegős fritut.. Szeretném, ha minden ilyen körítés nélkül valaki leírna nekem 2-3 típust, amit szívesen ajánlana, mert nekem már zúg itt a fejem a sok részlettől. Szeretnék osztottkosarasat (nem kizáró ok az egykosaras sem). Valami bika Wattal. Ár modjuk nem számít. Persze ne legyen 100k. Jót akarok venni. Ne szárítsa ki a kaját. És férjen bele mondjuk 2-3 embernek a kajája. Az se baj, ha nagyobb. Köszönöm előre is a jóindulatú segítőkész javaslatokat.
-
8
senior tag
válasz
wanted5 #5381 üzenetére
Siguro AF-R550 Air Fry Deluxe
https://www.alza.hu/siguro-af-r550-air-fry-deluxe-d7667198.htmAlkatrész van/lesz hozzá, mert egy gyakori típus átcímkézve. 3 év gari, és nem nagyon problémáznak ha elromlik.
A bevonat nagyon jó minőségű, mondjuk vigyázunk is rá. Teflonnak tűnik nekem, de ez így konkrétan nincs kiírva, mint márkanév. Olyan csillogós fekete. Teljesen tapadásmentes. Ha nagyon aggódsz a bevonat kopása miatt, vegyél hozzá egy tartalék kosarat, úgyis csak az kopik, ha kopik.
Az enyém kb 100 sütés után még pontosan olyan, mintha új lenne.Hátránya, hogy baromi hangos a sípolója. (ha letelt a 4 év gari, kiiktatom a sípolóját, mert úgysem hagyjuk úgy ott soha. 4 évem van rá, mert mastercard platinummal vettem, az +1 év garit ad ingyen).
szerintem próbáld ki, ha nem válik be, 30 napig visszaküldheted.
-
zsero
aktív tag
Kuponos topikban épp van egy -20% philips.hu-ra, megrendeltem egy HD9270-et 44-ért szállítással.
-
bul07
nagyúr
Lidl
Talán jó típust találtam meg az Amazonon, ha igen ott van több infó és vásárlói képek is
GOURMETmaxx Digital Hot Air Fryer XL 6.2 Litres, Combination of Hot Air Oven, Grill and Fryer, 60 Min Timer, Automatic Shut-Off, 8 Programmes, For Particularly Crispy Results
Ha tényleg az a képek alapján egy egykosaras gép, talán ez felróható neki -
zsero
aktív tag
Igen, pont ezeken gondolkodom. Meg hogy a fehér szín nem véletlen ritka ezeken a gépeken, valószínű egy ilyen gép baromi csúnya lesz fél év használt után fehérben. Feketében meg gondolom nem látszik.
Akkor kb. a Philips HD9270 vagy a Cosori CP158 maradt, az utóbbi természetesen Németországból. Philips-en tetszik hogy jól tisztítható a fűtőszál, meg az a csillagos alakzat alul elvileg jól működik.
-
bul07
nagyúr
Manuális gombos talán ezt lehet neki felróni
Ha erről van szó [link]
De amúgy egy 4.1l Philips gépért nem sok pénz
(Bár lehet kicsit kisebb ha az üstre írják az adatott és ne ma kosár kapacitására)Olvas utána a manuális gombos dolognak hogy fog e zavarni téged
És figyelj a méretre, nagyobba lehet kevesebbet sütni
És ne igazán köss kompromisszumot, mert általában nem fél évente vesz ilyen gépet az ember, így lehet bánkódni hogy óó csak jobb lett volna +5e Ft és egy olyat venni
-
zsero
aktív tag
Legolcsóbb HD9200-as Philipsről van esetleg tapasztalat itt a fórumban? eMag-on most csak 23e Ft ingyenes szállítással és ha jól látom Wirecutter kihozta nyertesnek:
https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/best-air-fryer/ -
Smiro
senior tag
Nekem Philips van több éve. 200 fokot tud. Ennél melegebb semmilyen húshoz nem kellett még. Igaz, gyík húst még nem próbáltam. Szerintem 200+ felesleges.
Tisztítás: hiába figyeltem oda, ez is épp ügy lekoszolódik, mint mindegyik, 10-ed áru cucc. És szerintem nem is lehet vele mit csinálni. Ha csak valaki a sütés után nem azonnal vágja gerincre és takarítja. Mi minden nap használjuk szinte. Reggeli péksüteménnyel nyitunk, és vagy a déli ebéd, vagy a vacsora, de valami általában mindig készül. Így nyilván nem lehet állandóan alaposan kitakarítani. Az alsó részt mosogatógépben mosom, mert hiába is mosogattam először óvatosan, csak beleégett a zsír. A mosogatógépem sem egyszerű, 3 properreles, LED-es belül és szárítós, tehát igencsak felső kategóriás, és nem tud mit kezdeni a bödönnel. Minden más makulátlan tiszta. Pedig ugye teflonos bevonatú a bödön... kb. fél évig. Karc nincs rajta, csak épp ragad, nem lehet tisztára sikálni. A hőelosztó/forgató lap is épp úgy ragad, a rácsról meg nem is beszélve, bár azt még lehet tisztán tartani. De a legdurvább a nyélen lévő keret belső része.
Teflon? A román teflon az igazi - mármint az ősi vicc szerint (is). Tudjátok, hogy csinálják a románok a teflont? Letegezik a muflont... (ajaj, ez gáz vót)
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, Cosori CP158-nak Philipsben kb. mi a megfelelője? Az egyébként jelent valamit hogy ez a Cosori csak 205 fokot tud max, míg vannak már olcsóbb Cosorik is amik tudnak 230 fokot? Van, ahol kellhet az a tartomány, pl. húsoknál?
-
bul07
nagyúr
válasz
wanted5 #5381 üzenetére
Én egyes Tefal gépekhez láttam azt az oldalukon hogy lehet venni utólag alkatrészt akkár kosarat is, de ott se minden modelhez lehet, ami nekem van pl csak az elválasztó lemezt lehet[link]
Más gyártónál még nem láttam, bár nem is kerestem
lydsto gépet esetleg próbáld meg garanciáztattni.
Bevonatok tartósságáról meg nehéz nyilatkozni
-
wanted5
őstag
Talán a legfontosabb kérdés az lehet, hogy van-e olyan, amihez lehet venni pótalkatrészeket? Pl üstöt, kosarat, ha tönkremegy?
Egyébként a méret 3-5l között bármi lehet, mert ahogy észrevettem szinte csak magassággal növelik az űrtartalmat, ami szerintem kevésbé hasznos.
99%-ban mirelit dolgok sülnek benne 1 főre, általában egyszerre hús + köret.Én voltam az első, aki megvette a csoda lydsto gépet, írtam is róla pár sort. Ha az nem festett, akkor legyen kerámia (az én szememben festett, mert lekopott)
Egyébként más probléma vele, hogy az egyik ventilátor felől kerregő, búgó hangot ad, amit 1-2 perc után, ahogy felmelegszik abbahagy, ezt új korában nem csinálta, pedig nincs még 1 éves se.A probléma forrása az hogy a mirelit ételekből kifolyó olaj/zsír egy vékony, ragacsos filmréteget képez, amit erről a gépről sehogy nem lehet letakarítani. Minden egyes használat után el volt/van mosva, minden praktikát kipróbáltam, amit itt vagy akár a neten javasoltak, de egyik se vált be. Ezért keresek olyan gépet, ami valami komolyabb, normálisabb bevonattal van ellátva.
Nem vagyok szakértő, mint ahogy a kolléga belémállt, csupán laikusként gondolom, hogy ha a serpenyőknél működik, akkor itt is, már ha van olyan gép egyáltalán. -
bul07
nagyúr
válasz
wanted5 #5379 üzenetére
Van teflonos, meg van "kerámia bevonatos"
Festettet én még nem olvastam egy gépnél seÉs mindkettőre volt már panasz, így ki ki ízlése szerint választ vagy ezt vagy azt
Ha megadod a paramétereket akkor talán lehet ajánlani
Méret, hány főre
Árkategória
Melyik országból vagy (van olyan gép ami haldokló nyugaton sokkal de sokkal olcsóbb, itthon rettenetesen túlárazott így azt csak az veszi aki névre hajt)
Mit hogy sütnél benne (pl ha egyedül vagy és mondjuk egyszerre akarsz húst és köretet sütni akkor lehet jobb megoldás a fizikailag két kosaras gép) -
wanted5
őstag
Ha nem tudsz érdemi tanácsot adni, akkor miért személyeskedsz?
Nyilván saját tapasztalat, hogy ezeket a festett sz@rokat nem lehet normálisan takarítani. (nem, nem kell leírnod, hogy hogyan kell, mindent kipróbáltam, amiről itt valaha szó volt)
Ezért szeretnék végre egy olyat, amivel nincs ilyen gond. Serpenyőkből kiindulva feltételezem, hogy ha hasonló borítása van, akkor ezt is könnyebb tisztán tartani.
Ha van más, jobb bevonat, akkor várom azt is. -
wanted5
őstag
Tudnátok olyan készüléket mondani, aminek 100% hogy teflon bevonata van?
Elegem van a mindenféle fantázianevű non-stick hülyeségből, amit egy idő után nem lehet normálisan eltakarítani. -
do3om
addikt
A penny-s forrólevegős sűtő mennyire jó vétel? Nézte már valaki?
15e ft a pontokkal, de olyan könnyű összeszedni annyi pontot hogy nem tudom mennyit érhet amúgy.
4,x literes 1400w os, nem tudom ezek milyen értékek, sosem használtam ilyet. -
csibe1
addikt
válasz
r6man123 #5365 üzenetére
"10 év home office, kirohanok a hűtőhöz és ebédelek 5 perc alatt valami kenyér feltét kombó dolgot akarom megtörni."
Erről csak az ugrott be, hogy béna vagy.
Most komolyan nincs annyi időd, hogy rendes kaját összehozz magadnak
legalább ebédre?
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz szerintem. Ennyire ott kell ülni a képernyő előtt, hogy csak 5 perced van kajára?!
Ha még nincs gyomorfekélyed, akkor keress másik melót; mondanám, de már 10 éve ezt csinálod.
Sőt, tuti rosszul csinálod, mert 10 év alatt sem sikerült az ebéd kérdést megoldani.
Kajarendelés? Pizzát vagy akármit azért csak visznek ki felétek?
Amúgy itt vagy a Földön, esetleg spacelinken keresztül dolgozol a Marsról? -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
10 év home office, kirohanok a hűtőhöz és ebédelek 5 perc alatt valami kenyér feltét kombó dolgot akarom megtörni.
Vettem egy lidl-ös gépet, tudnátok tippet adni, hogy ilyen alacsony kalóriatartamú ételt lehet a leggyorsabban összedobni? Valami zöldség egytálétel \ összesült köret kellene, a husit wokban megoldom.Van trükk arra, hogy ne kelljen minden zöldséget küldő megsütni? Pl a brokkoli mindig megég (bár így még jobban is ízlik), kelbimbo, hagyma, ilyesmik.
Köszi!
-
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok, anyósék szeretnének AF-t, szóval két személyre lenne, milyen márkák/méretek/típusok az ajánlottak?
Nem tudom mekkora kellene, de mondjuk 2-3 hal vagy csirkemell jó lenne ha beleférne, vagy 2 kosaras és mehet mellette burgonya stb.Nekünk van egy Lidlis még a covid lockdown elején vettük, de elég kicsinek tűnik nem tudom hány literes, persze néha használjuk működik.
Külföldön vennénk, szóval Amazon stb opció.
Kb 100 euró környékén.
Előre is köszi! -
r6man123
senior tag
Őt szabad venni 1-2 fő részére?
-
Találtam egy ilyet: Nutribullet NBA071B.
Ettől a gyártótól van smoothie készítőnk. 3 éve napi használatban van, agyonverni nem lehet. -
Passz, abban majd a többiek segítenek, nekem egy 2 éves Aldis Ambiano van tökéletesen teszi a dolgát. A kiterjesztett garancia okán sokak használnak Lidl/Aldi cuccokat, általában megelégedéssel, habár a Lidl fajtáról mostanában volt pár rossz tapasztalat nem tudom ez mennyire általános.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest