- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Nem latom a kiindulo allitast.
Megneztem, jelenleg a Binance, aki a BUSD mogott all, savosan fizet kamatot:
0-2000 BUSD: 10%
2-20000 BUSD: 2%
20000- : 1%A hitelezes kamata fix 9,125%. Tehat a kis beteteken valoban bukik, de a a hitelezes fedezete eleg szuk, ha a fedezeted erteke 83%-ra esik, mar likvidaljak a pozit.
Ezen nagy uzlet nem lesz, a nagyok 2%-ert valoszinuleg nem kotik le a penzt, a kicsiknel meg biznak abban, h a sajat platformjukon kezdenek el kereskedni, ezzel jutalekot termelve es/vagy likvidaljak a pozijukat, amibol megint csak bejon annyi, h ne bukjanak az uzleten.
Ebben osszessegeben nem latok olyan nagyon veszelyes tendenciat.
-
-
viharhozo
addikt
Az, hogy közgazdászként nem értem hogyan lehetséges eladni egy 9%-os hitelt, amikor USD-ben kapsz hitelt 5%-on az szomorú.
1. Nem mindenki kap 5%-on hitelt.
2. Felveszed 9%-on es berakod egy olyan stablecoinba, ami ennel tobbet ad. Egyszeru arbitrazsugylet, amig ki nem derul, h a masik oldalon nincs meg a fedezet (ld. Anchor protocol).Biztos vagyok benne, hogy van értelme 75%-os kamatot ajánlani és abban is biztos vagyok, hogy aki ilyet ajánl, az nem játszik tisztességesen.
Az ilyen allitasok elott celszeru vmennyire megismerni a cryptok mukodeset. Ertem en, h minden atveres meg piramisjatek, meg mindneki mindent tud anelkul, h barmirol barmit tudna, de akkor is.
A "kamat" attol fugg a stake-elesnel, h jelenleg hany darab coin van forgalomban es egy adott kovetkezo periodusban mennyit nyomnak ki meg.
Pl. ha a kovetkezo egy evben 2 millio coin jon, most viszont csak 0,5 millio van forgalomban, akkor a jelenlegi tulajdonosok 400%-os inflaciokent elik meg a kovetkezo egy evet. Nekik olyan opciot kell ajanlani a "lekotesre", stake-elesre, h hajlandoak legyenek ezt megtenni.
Tehat onmagaban a "kamat" szintje nem jelent semmit.
-
viharhozo
addikt
tehát a hagyományos bank, amit pszáf meg egy rakás másik cég felügyel, nemzetközi szerződésekben van lefektetve a működési szabályzata, stb. stb. az nem biztonságos.
Pedig a hagyomanyos bank nagyon nem biztonsagos, persze fugg attol is, mi a biztonsagos definicoja.
2007 Fed+ECB+BoJ 3390 milliard dollar
2020 Fed+ECB+BoJ 21700 milliard dollar
2022 Fed+ECB+BoJ 24200 milliard dollarMaximalis felugyelet mellett, teljesen torvenyes modon, nemzetkozi szerzodesekben lefektetett mukodesi szabalyzattal loptak el a penzed nagy reszet. Te meg tapsikolsz nekik, milyen jo fejek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest