- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ami másoknak a Metroid volt a Nintendo-n, az nekünk a Turrican volt (nekem éppen C64-en, mert az első két eredeti rész arra is megjelent). A Turrican 3 sajnos már nem, többek között ezért a játékért (is) akartam venni egy Amiga 500-ast, de ez sajnos anno elmaradt. De a C64-ből is eléggé a maximumot hozták ki grafikailag és zeneileg egyaránt, egyáltalán nem voltak rosszak azon se. Szóval, ha manapság valaki "Metroidvania-t" emleget egy új 2D-s platformer/lövöldözős játék kapcsán az nekem inkább "Turricanvania".
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bár nem ott indult a sorozat, és nem is ott érte el csúcspontját, a Turrican az Amiga egyik legendájává vált. A széria két éven belül másodszor tér vissza.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest