Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
ez igen jo megoldás
bar aki használtan veszi valkitől legyen résen garimiatt , meglegyen a refhütő hozzá különben átverik .... -
Logen88
aktív tag
Ez mekkora.
Tetszik, hogy nem hagyták magukat és mégis megoldották a dolgot.
-
VIC20
őstag
,,kártyán alapvetően a referenciahűtő dolgozik"
Hogy lehet ,,alapvetően" dolgozni? (Esetleg kubikos az illető?
)
-
Angel1981
veterán
Ravasz!
-
Pug
veterán
Nem hiszem, hogy a rendelkezésre álló pénzösszgetől függne a hűtőcserében való jártasság. Sőt.....
Persze nézhetjük úgy, hogy ekkora összegnél már a tudatos, felkészült vásárlót feltételezed, tehát, hogy aki konkrétan cserehűtős példányt vesz, az utána is néz, informálódik a mikéntjéről, talán még tapasztalata is van. Sajnos nem oly jellemző, főleg az "újgazdag tininek apuka megveszi a minimálbér háromszorosába kerülő HW-t" esetekben nem. -
kromatika
veterán
egész komolyan néz az a hűtés.
-
Malachi
addikt
windforce-os kártyám van, nem volt még tizenpár év alatt ennyire halk, és jól hűtő VGA-m. na jó, volt egy passzív 9600GTO, de az 80 fok alatt nem magyon ment...
bármikor vállalnám ezt is, ha éppen ilyenre lenne felesleges pénzem.
-
shteer
titán
nagy fszok ezek
-
Csabroncka
addikt
Szerintem abszolút korrekt húzás a giga részéről, az ár kérdéses számomra!
A Windforce 3X sem hangban sem hűtésben nem gyenge, a referenciánál pedig biztosan nagyságrendekkel jobb! -
mghltm
addikt
válasz
#97716736 #29 üzenetére
+1 a 3 slot-osnak. a 7950-esen sokszor meg kellett neznem, hogy forognak-e a ventik, annyira nem volt hangja terheles alatt. mar-mar remisztoen halk az asus megoldasa...
(#28) kovsol sajnalattal hallom, nekem eddig csak jo tapasztalatom van a giga kartyammal. en korabban egy msi 6870 hawk-ban csalodtam nagyot, meg a halk bios-szal is hangosnak talaltam.
-
törölt tag
Legjobb az ASUStól a DCII-es hűtők, abból is a 3 slottos nagydarab. 10%-ról indulnak a ventik, Játék közben is alig érik el a 18%-ot 65°C alatt tartja, mindezt full kussba.
-
king.mp
aktív tag
Éljen a DIY. tetszik ez a hozzáállás.
-
-=Ghost=-
őstag
Volt már kifestő vga, most lego vga....
Egy DirectCu-val érdekesebb lenne. -
Ha nem tuningolod szét a VGA-t abszolút halk és hatékony hűtőnek mondható, normális légáramlat mellett nem ment 7970-n 1800rpm és 65 fok fölé és ott meg bőven kellemes (volt nálam pár WF3 hűtős cucc)
Feszes tuning mellett már nem a legjobb, mert vékony a bordázata. Ha nem kap elég levegőt a hűtő ( amit nem nehéz kivitelezni ha van valamilyen hangkártyád vagy zártabb a házad stb) akkor a hűtő kb egyenlő a 0-val ez viszont tény.
Személy szerint nekem a gagyi minőségével volt a bajom, viszont ez a Titan verzió durván néz ki és valószínűleg jobb is a minősége. -
kovsol
titán
Ezen is 40% ról fog indulni a venti, mint a többi giga kártyán? Nem tudom ki találta ki, hogy 40% legyen az idle, úgy meg hangos már.
-
MPowerPH
félisten
Ez szimpatikus húzás a gyártótól.
-
törölt tag
Tetszik hogy a Gigabyte még is bevetette a tervezet hűtőt. Grat
Bár nekem 3ventis vga sose kellett, és nem is kell egyéb negatívumok miatt
-
törölt tag
Legyen rá 10 év gari* és csukott szemmel kiperkálom a vételárat
*Olyan záradékkal, ami lefedi azt az esetet is, ha NV vagy G... vagy (partnerségük) jogutód/felelős nélkül megszűnne/átalakulna.
Köszönöm.
-
Rypejakten
addikt
nem tudom, szerintem semmi gond nincs a refhutos kartya hofokival sem.
aki feszemelgetos tuningba kezd egy ilyen kaliberu kartyanal, az meg gondolom inkabb levizezi, mint rak ra egy aftermarket leghutest. -
Petyyyyy
addikt
Rafináltságból ötös, már csak a hatékonyság kérdés.
-
ledgeri
nagyúr
És látjuk meghalni a Gigabyte-Nvidia kapcsolatot...Remélem nem lépnek az Apple-Samsung ösvényre emiatt...
-
rhonin
senior tag
hmm. Ha olcsóbb mint ha külön venném meg akkor akár értelme is van a dolognak, főleg, hogy a gari sem szűnik meg, bár kíváncsi lennék, hogy mi van olyankor ha valaki rosszul szereli fel a hűtőt és emiatt küldi gariba. Vagy van ilyenkor kitétel ez ellen. Hihetetlennek tartom, hogy így is kicserélnék.
-
Zsoldo
csendes tag
Tetszik a leleményességük!
-
Szóval egy afféle legális,szereld magad VGA-t dobtak a piacra.Érdekes megoldás,de szerintem több vele a cécó,mint kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat az NVIDIA szabályainak megfelelően a VGA-k a referenciahűtővel szállítja, de...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest