- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuribácsi88 #80 üzenetére
Azért a konzolosok is szeretik leugatni a PC-t. Hogy így meg úgy költséges, meg mennyi a szívás vele. Azért olyan nagyon sok szívás nincs a PC-vel se, ha rendes hardver van benne. Szívás maximum a tört játékokkal van, de az meg nem a PC hibája. Meg aztán az irányítás kérdése is ott van, van aki soha nem tud megszokni egy kontrollert.
Én teljes mértékben elismerem a konzol létjogosultságát is, de amennyivel egy PC többe kerül, annyival többet is nyújt sebesség és látvány terén. Mindenki eldöntheti mire áldoz pénzt, köpködni egyikre sem érdemes. Vannak előnyök és hátrányok mindkét oldalon. -
Simán vehetnék ps4-et a pc mellé is ha szeretnék, de inkább a pc. Volt egy kis kilengésem pár éve az xbox360 irányába, és nem mondom, hogy nem tetszett, főként az autós játékok. Az is tény, hogy vannak konzol exkluzív játékok amik pc-n nincsenek. Viszont nekem a 30 fps, és itt ott a 30 alá bezuhanás nem megszokható. A kontroller sem megszokható fps-hez. Legalább is számomra. Azt nem mondom, hogy nem tudtam fps-t játszani konzolon, de amikor pc-n játszom bill és egér társaságában, hát az egész más. A fix 60fps is kell nekem, erről nem tudok lemondani. Egy erős hardverrel egy pc is simán céleszköz játékokra. Amióta megvan a gtx 1070, nem sok gondom van. Egyébként én úgy érzem, hogy a pc ismét kezd magára találni, sok a játék is, mint konzolokon. Kezdenek megint rájönni az emberek, hogy egy jó pc sokkal szebben és gyorsabban futtatja a játékokat mint a konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A korábbi sikertermék PlayStation 2-höz képest nem sok az előny, de ott van, és a vállalat ezt meg is szeretné tartani.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest