Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Nyilván az optimalizálással meg a bugokkal nem foglalkozok mert beta. De maga a játék irányvonalát nem fogják megváltoztatni. Én single player beállítottságú vagyok az igaz de akkor se értem a masszív multihoz mit ad hozzá a star wars skin? Mert ha csak a jó multi lövölde a lényeg akkor úgyse igazán a skin számít, főleg hogy semmi star wars hangulat nincs abban, hogy mindenki rohan amerre lát és egy legutolsó birodalmi rohamosztagos valami pity puty lézerpisztollyal beadja a headshot-ot a pálya másik végéről. Vagy jetpack-el ugrálva lövöldözzük egymást szarrá, mint valami ultra rocket jump-os team fortress match-en. Ilyen szinten gyűrűk ura skint is kiadhattak volna a battlefield-hez ahol gondor elővárosából beadnám a headshot-ot a mordor fekete tornyában campelő sauron-nak aki pont most készül respawn-olni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest