- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
"Eddig 14 napja volt egy felhasználónak, hogy meggondolja magát, ezt követően eltűnt a profilja az összes adatával, képével és bejegyzésével, valamint hozzászólásával együtt."
Ez itt a probléma. Nem törlik szimplán csak elrejtik de attól még az ott van és ott is lesz a szerverükön az idők végezetéig. És teljességgel ellenőrizhetetlen, hogy valójában törölték-e az adatokat egy felhasználóról vagy sem. Persze én pontosan tudom, hogy nem mert simán visszaállították az évekkel korábban általam végleg törölt fb profilomat. Sajnálom, hogy valaha is felregisztráltam erre az adathalász baromságra.
-
nem tudom - ha törölném, akkor a 15. napon én is megpróbálnám a bejelentkezést, már csak a biztonság kedvéért is, hogy tényleg nem tudok belépni. De ebből persze azt is le lehet szűrni, hogy meggondoltam magam...
-
LeslieG Jr.
őstag
"ezt követően eltűnt a profilja az összes adatával, képével és bejegyzésével, valamint hozzászólásával együtt."
Ezeken mindig jót mosolygok.
Az internetre feltöltött bármilyen dolog csak úgy törlödik? Az nem törlödik csak átalakul.
Szokták mondani hogy az internet nem felejt.
-
Kabika
csendes tag
Most akkor GDPR értelmében nem kötelező nekik azonnal törölni, ha én úgy gondolom, hogy törölném?
-
Akkor sem lennék nagyon meglepve, ha az 5 éve törölt fiókomat is vissza tudnám állítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest