Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Aphalt 8-ban 670 csillagom van már
A spratan assault se rossz cucc, de én már várok egy modern combatot, meg egy mass effectet. A metrós játékok olyan szempontból is jobbak, hogy nem mindig van nálam dokkoló meg egér, és érintővel ezek majdnem ugyan olyan jók. Meg hát natív a felbontás.
-
satz18
őstag
A régebbi játékok futtatására én a t100-at ajánlom, mivel azok még nem ismerik a 16:10-et, nekik inkább az 1024*768 az ideális, ami a t100-nak gyakorlatilag natív felbontás, mivel függőlegesen ugyan annyi a pixelszám, vízszintesen meg a két oldalát pont annyival vágja le, hogy 1024 legyen. Én pl a warcraft3-at C&C generalst, jedi knights-t mind mind így tolom. Egy nyolc colos gépen 1280*800-ban jobb esetben kapsz egy kis kockát (ami mellé nem árt egy nagyítót beszerezni) kvázi natív felbontással, vagy pedig egy csúnya elmosódott széthűzott katyvaszt. Nálam ez volt a második számú érv az után, hogy a 8-asokat nem lehet egyszerre tölteni és perifériákra dugni.(BT-t leszámítva)
-
satz18
őstag
Jó erős a mezőny, a lenovo miix 2 és az asus t100 is jobb vétel sztem. Egy USB-vel és egy normális SSD-vel lehetne kitűnni a mezőnyből SZVSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest