- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tommjee
senior tag
válasz
noobsaibot #42 üzenetére
-
noobsaibot
tag
Szerintem nagyon ott van..... így,hogy beletoltam 15 órát,állítom nagyon jó és játszható 3G-n is,bár ott azért van késleltetés még HSPA+ mellett is.
Nem tudom ki találta ki,hogy wi-fi only,valószínűleg ez csak az iphone-os verzióra igaz!
Gyertek mindnél többen!
Jó lenne magyarokkal találkozni! -
Nos én SGS i9000 en játszom vele. Aki játsz(ik)ott WoW-al annak több mint valószínű nagyon fog tettszeni. A vanilla WoW ra emlékeztet. Lehet benne szakmákat fejleszteni, nagy a játéktér es nem sokban különbözik a szintézés a WoW hoz képest. Van talentrendszer, guild rendszer, skillek trainernél tanulhatóak stb.. A fizetéses részéröl annyit, hogy aki új accountal regisztrál 3 hónapig ingyen játszhat vele. Egyébkén szerény véleményem szerint nagyon megéri az árát.
-
DeFranco
nagyúr
Neked 1000 Ft, kint ~3,5 EUR (100-200 magyar Ft-nak felel meg).
Játékot szvsz. a legnagyobb
marhaságcsacskaság venni androidra, mindennek van ingyenes alternatívája, és ez tényleg már a casual vonal legvége, tök mindegy mivel szüttyögsz 20 percet a metrón.Amíg nem volt fizetős market, addig meg az volt a baj, jól van ez így szerintem.
-
ch003067
addikt
Ingyenes, vagy kell fizetni érte ?
-
danih
veterán
Gyomlálás volt!
-
kmisi99
addikt
Bladen nem megy
-
darál0w
Jómunkásember
a WoWnak sincs.
-
danih
veterán
Wifi only, f*ck that. így semmi értelme.
-
EczkE
veterán
Fizetős, nem téma.
-
danih
veterán
Ez megy 3G-n? Vagy csak WiFi-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest