Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
-
Silentfrog
veterán
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
Ezért van az,hogy az átlagembereket teljesen hidegen hagyja egy -25%-os fogyasztáscsökkenés egy modulnál.
Persze ahol rengeteg van egy gépbe,szerverbe,ott nem mindegy. Ott meg kérdéses,hogy a plusz ár kompenzálja e a fogyasztáscsökkenésből adódó áramszámlát. -
Silentfrog
veterán
válasz
MasterDeeJay #3 üzenetére
Én még ezt nem találtam leírva sehol,de lehetséges ,hogy reális a szám mert én egy ssd-vel fix proci feszültséggel próbáltam kimérni egyszer,vga nélkül Egy modult terheltem majd bele a másik modult és úgy is teszteltem,de nem láttam különbséget a fogyasztásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mazda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest