Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Kindle
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
01101010111
csendes tag
Teljesen egyet értek veled. A 20-30-as korosztály már nem rendelkezik a saját (szabad)ideje felett és amikor kimaradnak hetek akkor tényleg szinte lehetetlen visszarázódni akármennyire is tetszik egy játék. Nekem egy ellen példám van a Star Wars Knights of The Old Republic 2, amit két év alatt vittem végig úgy, hogy fél éves szüneteket tartottam.
-
wolfman
veterán
Jah, ez így van. Ha egy játékhoz nekem több kell mint 3 hét-egy hónap, akkor iszonyat meg tudom unni, de tán elő se veszem még egyszer!
Pl. én netes RPG-ket se szeretem, mert tudom hogy nincs rá időm. Azt szeretem, ha leülök, végigviszek egy jó történetet egy fasza játékélménnyel és ennyi. Nem akarok digitális életet (aka sims).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest