- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos fejegységek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Nem azt irtam hogy ujdonsag, hanem azt hogy ehez a jatekhoz is megerkezett a vegkepp hasznalhatatlan marketingdobas, de ahogy a mondatot most igy olvasom latom hogy felreertheto volt es ugy is lehet ertelmezni ahogy irtad/valaszoltal.
Off: miert kell kulon beloggolnom a Gamepod-ba forumba? Ha a PH-n vagyok az itteni topic-ok latszanak a jobb oldali listaban es a frissitesek is jelezve vannak, de tegnap is kinyitottam valamit itt hogy a GP-rol ment a forum es a lista nem volt itt. Ma meg itt a cikkhez be kellett jelentkeznem es meg azt is kerte hogy a PC vagy Konzol szekcioban nyissa-e ki a topic-ot amikro az elso hsz-t irtam.
-
Raymond
titán
A legelso trailer nagyon jol nezett ki es meg ha vilagos is volt hogy nem sok koze van a majd megjeleno jateko grafikajahoz megiscsak egy jol osszerakott es hangulatos trailer volt. Aztan tipikus Ubisoft modon a jatek kezdett lassan rondulni (vagyis realisztikussa valni
) es minel tobb "gameplay" trailer jott annal kevesbe erdekelt a jatek mivel a grafika is elvesztette azt a valamit ami az elso trailerben volt es a jatekmenetrol is kiderult hogy nem egeszen ugy lesz ahogy azt az eredeti szoveg szerint elkepzelte az ember.
Es most itt az ultimate useless cucc a jatekokhoz - "élőszereplős trailer"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Automata kávégépek
- Motoros topic
- sziku69: Szólánc.
- iPad topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest