Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a trailer nagyon
macskaállat.
Érdekel ez a játék, de a ubi-t ismerve kivárom a megjelenés utáni 1 hónapot. -
trufa12
addikt
Nézem a videókat a játékról hát ez egyre gagyibb.....
-
Chrys_
addikt
Ez elég gyenge lett. A Ghost Recon Alpha videóhoz képest nagyon le van maradva. [link]
Vagy esetleg ehhez is összedobnak egy teljes rövidfilmet.
-
kiezTe90
senior tag
Én várom ezt a játékot. Jó hangulatú játéknak tűnik, tetszik amit eddig láttam. A zárt bétáról nemtudja valaki mikor indul?
Nem lenne rossz bekerülni. -
duvi
nagyúr
A trailer zseniális és kellően poénos
Viszont a jelenlegi ingame videók elég kiábrándítóak.
-
enonlui
tag
Hát nagyon állat lett ez a trailer....
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ma meg itt a cikkhez be kellett jelentkeznem es meg azt is kerte hogy a PC vagy Konzol szekcioban nyissa-e ki a topic-ot amikro az elso hsz-t irtam."
A PC vs. Konzol választó szekció mindig is így volt a multiplatform játékok híreinél, mivel szerkesztő felületen be van pipálva, hogy mikre érkezik a játék. Első hsz írónak van lehetősége kiválasztani, hova nyíljon a fórum.
Log-in gondokra nem tudok mit mondani sajnos, sry.
-
Raymond
titán
Nem azt irtam hogy ujdonsag, hanem azt hogy ehez a jatekhoz is megerkezett a vegkepp hasznalhatatlan marketingdobas, de ahogy a mondatot most igy olvasom latom hogy felreertheto volt es ugy is lehet ertelmezni ahogy irtad/valaszoltal.
Off: miert kell kulon beloggolnom a Gamepod-ba forumba? Ha a PH-n vagyok az itteni topic-ok latszanak a jobb oldali listaban es a frissitesek is jelezve vannak, de tegnap is kinyitottam valamit itt hogy a GP-rol ment a forum es a lista nem volt itt. Ma meg itt a cikkhez be kellett jelentkeznem es meg azt is kerte hogy a PC vagy Konzol szekcioban nyissa-e ki a topic-ot amikro az elso hsz-t irtam.
-
Raymond
titán
A legelso trailer nagyon jol nezett ki es meg ha vilagos is volt hogy nem sok koze van a majd megjeleno jateko grafikajahoz megiscsak egy jol osszerakott es hangulatos trailer volt. Aztan tipikus Ubisoft modon a jatek kezdett lassan rondulni (vagyis realisztikussa valni
) es minel tobb "gameplay" trailer jott annal kevesbe erdekelt a jatek mivel a grafika is elvesztette azt a valamit ami az elso trailerben volt es a jatekmenetrol is kiderult hogy nem egeszen ugy lesz ahogy azt az eredeti szoveg szerint elkepzelte az ember.
Es most itt az ultimate useless cucc a jatekokhoz - "élőszereplős trailer"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest