Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
Hát én amíg nálam volt egyszer sem tapasztaltam, hogy akadna, dadogna a rendszer. Sőt, kifejezetten pörgős, pattogósnak mondanám. Mondjuk én minden telefonomnál azzal kezdem, hogy fejlesztőiben 0,5-re veszem az animációkat. Azért ez egy kb. SD 855-nek megfelelő proci, mindenre is elég.
-
-
*RLaci*
addikt
válasz
Pistike1985
üzenetére
Én dupla koppal nyitok, zárok. Zsebemben még egyszer sem oldott fel a telefon.
-
*RLaci*
addikt
válasz
ricsmoka
üzenetére
+1 Így egy hét használat után én is csak pozítív tapasztalatot gyüjtöttem. Kijelző szuper, akku nálam másfél-két nap, olyan 5 óra sottal, 120 hz-en. Rendszer pörgős, fluid, stabil. Proci is úgy érzem mindenre is elég, melegedést nem tapasztaltam. Kamera rendben van, ebben a kategóriában sztem az egyik legjobb. Fotósba raktam fel két teszt sorozatot, ha esetleg valakit érdekel. [link] [link]
-
-
-
*RLaci*
addikt
Hozzám is megérkezett. Fólia nincs rajta gyárilag, FM rádió nincs. Viszont van remek kijelző, gyors, fluid rendszer. Kamera is jónak ígérkezik, az akkuidő is rendben lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Formula-1
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az aztán tudott önálló életet élni, volt, hogy a zsebemben viberen egy kb 1000 betűs üzenetet kreált.