-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz
Peltár #13670 üzenetére
A pixelről nem tudok nyilatkozni, annál a szívemet csak a korlátlan tárhely dobogtatta meg, de ezen kívül nem láttam extrát, úgyhogy még nem próbáltam rá az oreo-s romokra.
illetve most rápróbáltam volna mert kijött az aicp 8.1 is és az s4 minin nagy kedvencem volt, de egyelőre csak ilyen egyalkalmasbuild úgyhogy támogatottság nélkül még inkább várok, meg hát igen most hogy van ez a nagy szerelmem
miért menjek át oreo-ra hogy újra hónapokon keresztül frissítgessek mire azt hozza amit szeretnék. Ami kell hozzá, lépési sorrendben:
1. TWRP 3.2.1.
2. Wipeolások (factory reset, cache, dalvik cache)
3. AEX - Aroma installerrel indul, kitudsz választani egy két dolgot a romhoz (milyen kamera (miui-sat ajánlom, gyáriként), illetve a wifi logging az hogy wifiről is mehet elején a google setup, a magisk-ot hiába pipálod be nem fogja felrakni, (????), de azért érdemes mert megágyaz a rootnak legalább, ezért azt az első boot után érdemes miután már felállt a rendszer)
4. Gapps ARM64 - 7.1 - Nano (feljebb azért nem érdemes mert azok már gmaillal jönnek és régebbi buildeken nálam volt hogy beakadt a progi és többet evett mint paks 1-2, az exchange emailekhez átmentettem a Resurrection Remix email appját, vagy ott van a bluemail)
5. Akár itt is felrakhatod még a Magisk-et reboot előtt, de nekem van hogy így sem lesz ott első boot után)
6. Még a telepítések végén, reboot előtt csinálhatsz egy internal storage wipe-ot is, szerintem jobb ha az előző romok által hátrahagyott szemét eltűnik
7. Reboot
X. Ezt akármikor felrakhatod, olykor jobban beválik mint a miui-s kamera, főkamera programnak nem javaslom de Mellé beválik: Gcam (Arnova's 5.1.018_v1.7 (2018-01-26)) ha a beállításokban mélyebbre túrsz számolj vele hogy összezuhan és csak a wipe data oldja meg (mármint a programra)
Remélem sikerül eljutni idáig és áthidalni a dm-verify problémát, de szerintem a twrp megoldja)Ha jól emlékszem volt valaki akinek térerő ugrált az 1es simen, az én környékemen ez normális, meg a hívásokkal nincs semmi probléma
margithid: részben a biztonsági frissítés miatt romolom, egy hétköznapi fejlesztő megtudja oldani de egy cég az képtelen erre úgy tűnik
meg hát így a parasztvakítástól is megkíméled magad, "ezek" sosem a te érdekedet fogják nézni, jó esetben csinálják rendeseBben a frissítéseket, de azokat is csak olyan szinten hogy amíg kifut a széria (1 max 2 év) jó legyen, de már kacsintgass a következő modelljuk felé. Legalábbis nekem ez jön le a miui üzletpolitikájából ahogy a frissítéseket meg a telefonokat kezelik. Nekik csak egy készülék a sokból, mi meg ezzel fekszünk kelünk. Meg ott van pl. a 4X, életre keltették már egyáltalán a színes ledjeit? Azt mondták szoftveres és hogy akksikímélés miatt kapcsolták ki (
), de hogy majd visszakapcsolják.. hát kollegámnak adtam el a 4x-et és még mindig fehéren értesít.. Ez a xiaomi-t tükrözi, a minőség jó, de a "kivitelezés" nem, ha ennél a gyártónál maradsz ilyenekre lehet számítani.
Tény hogy romolásnál előfordul a kompromisszumkötés, de leginkább a kezdeti stádiumokban, új forráskód, vagy csak részben kiadott (mint a Land esetében a kamera) driverek, de ennél a romnál már nem érzem hogy bármiről is lemondok. Ja és én sem lehúzásnak vettem sem írtam, csak a miui-s panaszoktól hemzseg a fórum ahelyett hogy hódolatunkat fejeznénk ki imádott vasunk iránt, mert szerintem semmi baja. 2x behalt az érintőm, azóta csak pixelesre cserélték de másodjára már nincs zavaró helyen és szerencsére még a garis időszakban játszottuk ezt elMeg utólag vissza gondolva lehet a romolás is közrejátszott mert akkoriban kezdték el ontani a romokat és ahogy az ujjlenyomatolvasóból van 3 féle, az érintőből is és valószínűleg kinulláztam az enyémet
Ilyenbe bele lehet futni, de ha sokak által használt romokat nézzük akkor több esély van a sikerre. Land esetében két fejlesztő van akik nagyon jó romokat csinálnak, TeamMex és jar2105, az ő romjaikat érdemes bogarászni, átolvasni. TeamMex főként az alaprom vonalon mozog, Jar pedig az alap+átlagfelsználó (pl. headset gombok támogatásának beépítése)-vel foglalkozik.
Ez így kb. minden tapasztalaom
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest