Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szia. Rendben, várlak. Van telefonszám is valahol. Hívj előtte.
fi:zi'k:
Köszi -
sziku69
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jelenleg a facebook-on hirdetek. Egyenlőre jónak tűnik ez a megoldás.
Egy hátulütője van a kiterjesztett piacnak. Sok lesz a munkám. Több mint ami most van. Egyedül már nem tudnám csinálni. Ezeket a finom munkákat nem szívesen adnám ki a kezemből, mert abból csak a baj van. Sajnos ez tapasztalat. Nagyon szigorú vagyok a saját munkámmal szemben is. Ez nem tucatmunka.
Nehéz megfelelő embert találni. (aki még szabad) -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
+1
én nem mertem leírni neki
Mi német/angol piacra dolgozunk, bizony mindenkinek az anyanyelvén kell megszólalnunk. Meg is tesszük, mert a pénz amit majd elfagyizunk nyáron, az ma még német zsebekben van...
Szal. vagy segítséget kell keresni, vagy tanulni kell. Németet ajánlom, pikk-pakk meggazdagodsz ilyen tudással. És nekik még olcsó is leszel. Asztalos barátomból kiindulva mondom ezt, nem a levegőből.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha csak a lóvé számít jó ötlet, viszont az sok mást is hoz magával, a belga nem is biztos, hogy megkereste volna, mert nem így dolgozna ahogy.
(#32) Mr.Csizmás
Igazad lehet, az biztos, hogy a mai világban egy fehér holló, ha tud angolul, ha nem.
-
MongolZ
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi