Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Pánik a memóriapiacon
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
+1
-
MongolZ
addikt
Nagyon egyszerű: van egy olyan címed, hogy ajanlatkeres@cegnev.hu
Na, innentől kezdve kinek írod? Még talán ki is tudod deríteni, hogy kik is dolgozhatnak az érintett részlegen, de kinek címzed?
Régebben többet kutattam, ma már nem foglalkozom ilyennel, egyszerűen nincs idő minden ajánlatkérésnél ilyenekkel szórakozni.
Persze ez szigorúan új kapcsolatnál igaz, visszatérő beszállítóknál más a helyzet. -
MongolZ
addikt
"Manapság úgy kérnek árajánlatot, hogy "Tisztelt Cím!" Még arra se fordítanak időt, hogy utánanézzen a nevednek."
Én is szoktam így kérni. Persze, ha lehet, akkor próbálom nevén nevezni a gyereket, de az az igazság, hogy a napi elfoglaltságok mellett ha nem sikerül egy nevet találnom, akkor ca. 3 perc után feladom... A másik, meg hogy sokszor nem tudod, hogy kinek írsz, mert nem tudod, hogy ki fog válaszolni. Ilyenkor nincs mit tenni.
-
MongolZ
addikt
Hali!
Ajánlatot lehetne tőled kérni? ~20-as években készült (és azóta néha foltozott) kerítés felújítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Battlefield 6
- Ingyenes az Epic Store-ban a Universe fo Sale
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Régebben többet kutattam, ma már nem foglalkozom ilyennel, egyszerűen nincs idő minden ajánlatkérésnél ilyenekkel szórakozni.