- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #29 üzenetére
Ha csak a lóvé számít jó ötlet, viszont az sok mást is hoz magával, a belga nem is biztos, hogy megkereste volna, mert nem így dolgozna ahogy.
(#32) Mr.Csizmás
Igazad lehet, az biztos, hogy a mai világban egy fehér holló, ha tud angolul, ha nem.
-
MinionFlasH
senior tag
Csodás munkáid vannak, igazi mesterember vagy, a sok mekk mester között. Az ár érdekes mert kovácsoltvas kerítések többnyire nem a szegényeknél vannak, viszont szerintem sokkal fontosabb a kapott minőség mint az idő, és a pénz...
Szerintem ha elvonatkoztatunk a Te szakmádtól mindenhol az a baj, hogy szakértelem-rutin-szeretet nélkül végeznek szakmunkákat, meg a bizonyos " láttam, hogy csinálják xy-t....Igen Te láttad... (Ez gyakran nem az ember hanem a munkáltató hibája, gyorsan szart, drágán-olcsón)
Nagy respect mester!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest