- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Mikor tegnap linkeltem kutatásokat, amelyek bizonyítják, hogy logikai/matematikai képességeiben nincs biológiai különbség a két nem között, még nem sejtettem, hogy ez lesz a vége.
Korábban túlzásnak tartottam, a nemi egyenjogúságról szóló híreket, de amit itt a fórumban olvastam, pontosan azt tükrözi, amit a feministák hangoztatnak. Az egyenjogúság csak törvényi szinten született meg, a társadalom még nem állt rá.Anekdotázni én is tudnék, ezért csak egy dolgot említek meg. Gazdasági végzettséget szereztem és tanulótársaim nagyrészének nemtől függetlenül minimális műszaki érzékük volt. Olyan szinten, hogy az egyik srác szerelőt akart hívni a csengőhöz, de pedig csak vissza kellett dugni egy drótot és meghúzni a rögzítő csavart.
(#223) fordfairlane
"ideológiák letagadják, hogy létezik olyan, hogy nemi jelleg, akár a gondolkodási minták szintjén, "
Ez nem igaz, vannak nemi jellegek, de nem olyan meghatározóak, mint amennyire a sztereotípiákban élnek. Csak a társadalomban meglévő sztereotípiák, erősítik fel ezeket annyira, hogy elvétve vannak lányok műszaki pályán.
(#225) attila9988
Ilyen összeesküvést-elméletet sem olvastam még.
"ugyanannyi pénz is elég két ember dolgoztatásához, mint korábban egyéhez,"
Nem a bér csökkent, hanem az igények lettek sokkal nagyobbak. Próbáld ki azt az életszínvonalat amit 1 fizuból tartottak fenn és meglátod a különbséget. Csak pár évtizeddel korábban alig voltak autók, előtte saját etetésű ló volt a jármű. A kisebbik gyerek nyugodtan hordta a nagyobb gyerek cuccait, a ruhákat megvarták/foltozták. Kevesebb kaja is elég volt, nem létezett klíma és télen nem volt ritka a 10-15 fokos szoba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest