- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #222 üzenetére
Feldmar jut eszembe, aki mikor felnott az anyja buszken meselte, hogy lam megiscsak jol sikerult a nevelese, milyen okos felnott lett. Feldmar persze rogton kontrazott, hogy na ja, csak a rossz neveles ellenere jutott el ide.
Volt olyan dolog amugy, ami erdekelt, megis eltantoritottak tole, pedig szerettem volna csinalni. (A poen, hogy nok voltak) Aztan utana meg mar azert nem csinaltam, mert talaltam magamnak mas erdekeset.
Jol ertem, hogy azt vallod, ha valakivel az apja van otthon gyerekkent, abbol engedelmes fogyaszto lesz, es ez jajj, meg uh, meg szetzillalt csalad ? Jol olvasom, hogy szerinted az apa totalisan alkalmatlan gyereknevelsre, azt csak az anya tudja megfeleloen ellatni?
Vagy csak szimplan arrol van szo, hogy ez szerinted a no dolga.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest