- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#57018880 #71 üzenetére
Profin értek/beszélek angolul.
Ez a legnagyobb plusz pont a felsoroltak közül.Csukott szemmel összerakok egy félkomoly weblapot.
Félkomoly weblapra nem igazán van szüksége már senkinek. CMS / template alapú weboldalak kiszolgálják a vállalkozások 90%-át. Azokhoz meg nem kell IQ se tudás. Max némi googlizási képesség. Akinek meg ezek kevesek, oda már kemény programozói tudás szükséges.Eloperálom bármelyik számítógépet, office-t
Írás, olvasás. Mai világban ezek nem képességek.raszter/vektor grafikus progit bármelyik nagyobb OS-en.
Nem tudom itt mit jelent az eloperálási szint. De alapszinten (webdesignok összerakása, képretusálás, stb.) szerintem max. 1 hónap mindenfajta netes tutoriálokból kiképezni magad ha komolyan gondolod. De lehet sokat mondtam.És még sok más "digitális" jártasságom van.
Ezt ugye értelemszerűen nem tudom értékelni, hogy mit takarNyilván egy kezdőnek nem lesz akkora rutinja, mint neked, de igazából informatikában a program használati rutin relatív keveset ér a folyamatosan megújuló rendszerek miatt. Egy programozási rutin már számít(hat), de az teljesen más tészta (de ott se egyértelmű, egy Assembly rutinnal rendelkező ember nem sok plusz pontot fog kapni Java felvételin), és ha jól értem olyannal nem rendelkezel.
Igazából 5 év alatt gond nélkül szoftverfejlesztővé képezhetted volna magad (akkor is, ha mellette 8 órában dolgozol), ha ebben a szakmában szeretnél dolgozni. Egy bizonyos szint felett kell hozzá beállítottság, de közepes szinthez nem kell észlénynek lenni, tanulható. Viszont ha úgy gondolod, hogy az informatikában dolgozol = programkezelés ("Eloperálás"), akkor ki kell hogy ábrándítsalak... most felnövő generációnak ez már alapszintű készség, nem képesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I7-7600U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I7-7600U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, I7-7600U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olva
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest