- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#57018880 #71 üzenetére
Profin értek/beszélek angolul.
Ez a legnagyobb plusz pont a felsoroltak közül.Csukott szemmel összerakok egy félkomoly weblapot.
Félkomoly weblapra nem igazán van szüksége már senkinek. CMS / template alapú weboldalak kiszolgálják a vállalkozások 90%-át. Azokhoz meg nem kell IQ se tudás. Max némi googlizási képesség. Akinek meg ezek kevesek, oda már kemény programozói tudás szükséges.Eloperálom bármelyik számítógépet, office-t
Írás, olvasás. Mai világban ezek nem képességek.raszter/vektor grafikus progit bármelyik nagyobb OS-en.
Nem tudom itt mit jelent az eloperálási szint. De alapszinten (webdesignok összerakása, képretusálás, stb.) szerintem max. 1 hónap mindenfajta netes tutoriálokból kiképezni magad ha komolyan gondolod. De lehet sokat mondtam.És még sok más "digitális" jártasságom van.
Ezt ugye értelemszerűen nem tudom értékelni, hogy mit takarNyilván egy kezdőnek nem lesz akkora rutinja, mint neked, de igazából informatikában a program használati rutin relatív keveset ér a folyamatosan megújuló rendszerek miatt. Egy programozási rutin már számít(hat), de az teljesen más tészta (de ott se egyértelmű, egy Assembly rutinnal rendelkező ember nem sok plusz pontot fog kapni Java felvételin), és ha jól értem olyannal nem rendelkezel.
Igazából 5 év alatt gond nélkül szoftverfejlesztővé képezhetted volna magad (akkor is, ha mellette 8 órában dolgozol), ha ebben a szakmában szeretnél dolgozni. Egy bizonyos szint felett kell hozzá beállítottság, de közepes szinthez nem kell észlénynek lenni, tanulható. Viszont ha úgy gondolod, hogy az informatikában dolgozol = programkezelés ("Eloperálás"), akkor ki kell hogy ábrándítsalak... most felnövő generációnak ez már alapszintű készség, nem képesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest