- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Megnézhetjük másik oldalról is: a kezdetektől fogva köztudott követelményt nem volt képes megugrani - akkor miért is kapjon egy olyan papírt, ami "felsőbbrendűvé" teszi azokhoz képest, akik nem szerezték meg?
Én gyűlöltem a közgáz jellegű tárgyakat a mérnökképzés során, és hasznát se fogom venni mert valószínű nagyja már nem friss infó, a mérnök is kapjon diplomát ha nem csinálja meg a közgázos tárgyakat mert hülyeség?Persze ha lehetne tenni egy "műszaki angol" nyelvvizsgát vagy egy szintfelmérőt tehetnél ami kiváltaná, az rendben. Sőt szerintem kötelezővé kéne tenni egy műszaki minősítő vizsgát IS. De aki egy ilyet megugrik, az simán leteszi a közép angolt is. Nem kell a Rigó utcába menni, van egyéb nyelvvizsga is, ahol nem arra kíváncsiak, hogy miként buktatnak meg.
Angol-német földön lehet működik a nyelvvizsga nélküli diploma, de nekünk kötelező tudni külföldiül, ráadásul jobb esetben 2-3 extra nyelv a legnyerőbb - hiába vagyunk okosak, ha nem tudjuk eladni a szomszédnak a terméket, márpedig ugyanazt kell csinálni mint az ügyesek: külföldről szivattyúzni a manit. Csak hát nem tudok róla, hogy lenne egy itthoni Szilícium-völgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest