Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RAM topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Nem hinném...Most voltam egy netacados tanfolyamon, ez nem váltja ki a vizsgapapírt, hanem kapok 4 db szép oklevelet a 4 szemeszterről, de így is 250,000 volt (az volt a kedvezmény, hogy nem 1 milla), de ez se a suli csinálta hanem a mellettünk levő szakközép Cisco partner volt. Jó tudom, otthon is megtanulhattam volna szinte ingyen, de úgy akartam nekikezdeni, hogy a legelső Ciscot még valaki elmagyarázza, és utána meg már ezerszer könnyebb lesz a többit megszerezni.(persze nem volt egy nagy "was ist das")
Én nem tudok se kedvezményekről, se gyakornoki programokról... De most hogy így mondod, majd rákérdezek. De sanszos, hogy nem.(Vidéki főiskola...)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest