- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem csak VT-sekről, csak 3D-sekről beszéltek, hülyeséget írtam.
Várjuk meg a GT árát, magam örülnék a legjobban, ha a mostani G árában adnák, de erősen kétlem.Egyszer valamelyik nagyobb hírportálon (Index, Origo?) olvastam erről, biztosan angol tudósok voltak. Komolyra fordítva a szót: neten tutira fellelhető róla valami. (Nem a Nintendo 3DS-ről volt szó, hanem általánosságban a szemüveges 3D-ről)
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Mivel csak VT-s készülékekről beszélnek, és eddig a G-s volt a best buy, gyanítható, hogy nem a G-s árában indulnak a V-s versenyzők. Ha mégis, akkor nem is szóltam...
Több, mint 10 %-ról beszéltek orvosok egészen pontosan. Különféle optikai és pszichikai problémákról van szó, nem mind félszeműek. És valóban, egy részüknél "kezelhetőnek" minősítették az állapotot, de a ki a fene akar kezelést, ha az olcsóbbal semmi gondja.
A 40 % szerintem nem sok, hiszen nem azt kérdezték, hogy megvan-é a zseton, és tervezi is a vásárlást, hanem hogy érdekli-e a technológia, és ha lenne rá keret is vásárolna-e. Tehát 60 %-ot egyáltalán nem érdekel a téma, csak a gyártók kínlódásának tartja. Kb. ugyanez van a Blu-Ray-jel is, nehezen gyorsul az elfogadottsága.
-
erdoke
titán
A gyártói pluszköltség egy dolog, a bolti ár meg egy másik. Nézd meg, jelenleg mennyibe kerül egy 50-es G20, és mennyibe a VT20. A különbség kb. 165e Ft! Ha levonom a hozzá adott 2 db 3D szemüveg piaci (aprós) árát, akkor is bőven 100e Ft fölött vagyunk. Miért fizetnék ki ~130e Ft-ot olyasmiért, amire nincs szükségem? Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy legalább olyan jó a képe 2D-ben, és ki tudnám fizetni a 130 ezret is, de sokkal hasznosabb dolgot is el tudok abból képzelni, pl. kipótolom egy kevéssel, és veszek egy új házimozi erőlködőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Hyundai, Kia topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fotók, videók mobillal