Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Az a baj, hogy amiket írsz, azt nem a gimp -ről írod, hanem saját magadról. Értem ez alatt azt, hogy tök mindegy miről beszélgetnénk itt éppen, két választási lehetőségből nyilván az jön ki győztesen, amit már használtál korábban sokat. Ilyen szempontból neked semmi nem lenne jó, ami nem ps.
Ezzel meg nincs is gond, csak azzal az irreális elvárással, hogy egy programnak tökéletesen utánoznia kellene egy másikat. Nem kell neki....
Ez pont olyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy a vim azért szar, mert nem úgy működik, mint ahogy a notepad. Én meg azt mondom, hogy hála az égnek nem úgy működik, pont ezért szeretem, mert sokkal hatékonyabb megoldásokat kínál szövegszerkesztéshez, mint akármelyik notepad származék. (vagy inkább "edit", végül is azzal kezdte az ms azt a fajta koncepciót)Egy software logikáját a megalkotója találja ki. Ki így, ki úgy gondolja jónak az adott probléma megoldása közben megfelelő kezelési megoldásokat. Az adobe -nak is van egy sajátja, ami jó is, kényelmes is, és te azt szereted. Ennyi. Akkor neked photoshop kell. A saját rugalmatlanságodat viszont nem szabad egy program hibájaként feltüntetni.
A gimp -nek nem kell photoshop -nak lennie, a photoshop -nak meg nem kell gimp -nek lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest