Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Pedig jo nagyon.
En tobb mint fel evet voltam kint Torontoban, es buli nagyon az a sok magas epulet.
Igaz a telefon a GPS jelet nem mindig veszi, de a 70.rol mar van par aktiv muhold.. Igaz oda meg mar nem kell GPS.#21.
Nem hiszem, hogy azt csak ugy"odaadjak", mivel az allandoan megy. Legalabbis a legtobb epuleten majdnem a het minden napjan hasznalva vannak.
A Scotia-ra '13 ev vegen kerult fel a 2. daru / lift, (mi csinaltuk oda azt is) mivel majdnem 2 het, mire korbe er az ablakmoso, addigra meg kezdhetik elolrol. Es igy kicsit gyorsabban halad a munka.
Nagybatjame a ceg, aki kint ezeket gyartja meg szervizeli...
Szoval megjartam kint egy par tetot, es kivulrol az epuleteket.Itt van egy par kep, igaz nem timelapse.
Kepek
Van par ezer, majd ha egyszer lesz idom ossze bogaraszom oket.
A legtobb a Scotia-rol keszult. Minoseget ne nezzetek, telefonnal csinaltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest