- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Nekem ez a Logitech G25 cikk tetszett nagyon. Pont arról szól mennyire strapabíró.
Az a baj, hogy ma már abban sem nagyon lehet bízni, hogy "ami drága az jó". Egyre több a gond a high-end cuccokkal (elsősorban gamer perifériákkal) és félő, hogy ez csak idővel rosszabb lesz. Csak remélni tudom, hogy ezeknél a gyártóknál működik valami normális minőségbiztosító rendszer és a vásárlók visszajelzései meg a garanciális ügyéntézések nyomán elkezdenek egyre jobb és jobb minőségű és időtálló termékeket a piacra dobni. Ez persze ellene megy mindenféle "fogyasztói társadalomban élünk, tehát vedd meg minden évben az újat" szlogennek, de attól még jó lenne.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
rudi
nagyúr
Alapvetően sem egyszerű menet kínában gyárttatni, de egy olyan terméknél, amiben akkora erők hatnak és emellett annyira pontosnak kell lenniük, mint egy jobb erő-visszacsatolásos kormánynak ez különösen bonyolult küldetés. És ha ezt még a viszonylag kisszériás gyártás is bonyolítja... Emiatt előfordulhatott például az is, hogy egy komplett T300 szállítmány silányabb a tervezettnél (úgy tudom, a sokkal magasabb árkategóriában mozgó Fanatecnél is előfordult ilyen) és nem akarom elkiabálni, de a Logitech új modelljeivel is megtörténhet ez.
Summázva: lutri, és az idő előrehaladtával egyre inkább az lesz, mert egyre drágább a kínai termelés is. A cikk, amit meg linkeltél ugyanúgy semmire sem jó, mint a legtöbb óbégató fórumkomment. Szól egy konkrét esetről, általában nem elég precíz a jelenség leírása, nincs gyártásió/sorozatszám, nincs infó, hogyan kezelte a support a felmerülő problémát stb. Szóval nem igazán tudod a saját vásárlásod kapcsán felhasználni.
Ha komolyan veszed a témát, akkor nem nagyon marad más választásod, mint rendelni több darabot a kiszemelt modellből online, 1-2 hétig intenzíven hajtani őket, reménykedsz, hogy lesz ami bírja a strapát. Aztán kihasználni, hogy 2 hétig mindenféle indok nélkül visszaküldheted a terméket, így csak egyet tartasz meg. Ronda dolog ez a kereskedőre nézve, meg a kormányok mérete és súlya miatt valószínűleg te is szívni fogsz vele, arról nem is beszélve, hogy 3-4 ilyen kormány félmillióba kerül, de sajnos belekényszerít ebbe a megoldásba a gazdaság működése.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem csak a gamer perifériákkal van gond, hanem mindennel.
Ma már a magas ár nem jelent jobb minőséget, csak több és bonyolultabb technológiát, amik újabb hibaforrásként rontják a meghibásodási arányt. Veszel egy okostelefont és 30.000 és 300.000 forint között a legalsótól a legmagasabb szintig mindegyiknél megvannak a nevetségesen ostoba minőségi gondok (beégő kijelző, fényszivárgás, elhajló készülékház, térerő problémák, megdöglő alaplapok, karcolódó kamera, most csak olyanokat említve, amik 200+ ezer forintos mobilokkal fordultak elő a közelmúltban).
Nem tudsz olyan márkát találni, mely ne csak a jótállás idejére tervezne élettartamot (de sokszor még arra sem, az alkatrészt fillérekért gyártják, belefér).
Az autóiparban is ez van, kihozod a szalonból 4 - 4,5 millióért az alsó-közép kategóriás autódat, az 6-7 évvel később már alig fog 1,5 milliót érni, miközben ott van bennük egy csomó olyan hibaforrás (turbó, kettőstömegű, részecskeszűrő, stb) aminek a cseréje (főleg ha egyszerre jön a baj) egy gazdasági totálkár.
-
Shodan
addikt
válasz Stauffenberg #53 üzenetére
Persze minél komplexebb egy rendszer vagy eszköz nyilván annál nagyobb a meghibásodási arány. Aztán ott van még a tervezett elavulás, aminél a nyomtatóval és a villanykörtékkel szoktak példálódzni. Ebben az esetben viszont szerintem csak arról van szó hogy a logitech G szeriája sokkal kiforrottabb ebből a szempontból. Majd csinálok egy összehasonlító tesztet, csak eddig mindig lusta voltam
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ebben nem tudok nyilatkozni, semmilyen kormányom nincs otthon. Évekkel ezelőtt gondolkoztam egy G25-ön, akkor 50k körül hozzá tudtam volna jutni, egyetem mellett még időm is lett volna használni. Szomorúan látom, hogy azóta az árak már annyira elszálltak, hogy végképp nem érné meg. Kevés időm van játszani, hát még szimulátorozni. Sajnálnám ha a 100 ezres kiegészítőmet többször érinteném meg portörlés céljával, mint játék közben.
Van egy Saitek botom meg gázkarom, de idejét sem tudom mikor indítottam el utoljára a Flight Simulator X-et.
Most egy Xbox 360/One gamepad-en, meg a Project CARS beszerzésén töröm a fejem. Kilőném a képet TV-re és a kanapén elterülve amikor van éppen fél órám köröznék párat. Pár éve volt Xbox-om és a Forzát csíptem, még ha nem is olyan hardcore szimulátor. Én már elvesztem a casual embermasszában....
-
Zolbak2107
csendes tag
Nekem egy Thrustmaster T500RS van a legújabb szériából, oda nem adnám egy Logitech G27 - G29-ért, volt logitch kormányom pontatlan és hangos volt. Nyilván vannak benne silány műanyag megoldások, de a Fanatec ezért annyi amennyi. Ha full fém lenne akkor ez is 500e lenne.
-
-
kpal
nagyúr
válasz - = Zk = - #45 üzenetére
Nem is kell , az is nagyon patika Tartósságban Logitech cuccok a legjobbak.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Bemész egy merci szervízbe és bizony ott sok merci vár szerelésre mert rossz. Feltölteni is az tölti fel a videót a hibáról akinek hibás, én nem töltök fel mert teljesen normálisan működik, mindenféle extra hang nélkül és sokunknak rajtam kívül is. Tényleg nem értelek. Mint valami vérpistike, szapulod a kormányt, holott általában semmi gond vele, nyilván bosszantó, hogy te kifogtál egy rosszat, tudom mással is előfordult, de attól ez teljesen értelmetlen, szóval nyugi, ne izgasd ennyire fel magad fölöslegesen.
Most megnéztem a videót amit itt linkeltél, ez a normális működéstől nagyon messze áll, azt sem tudom, hogy ezt a kormány produkálja, vagy amire felrögzítette, és azt rázza, ehhez képest néma csöndben van a kormányom.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Sh4rk
aktív tag
Jó hagyjuk, mert nem érted amit írok. (milyen Merci szervíz? Nem hibás a termék hanem ILYEN!)
A csávó a videóban isteníti a kormányt, nem beszél hibáról! Szimplán ez a működési hangja, ahogy a tiédnek is és az összesnek mert ez a technológia ilyen és pont. Nem én véreskedek, te bizonygatod, hogy a tiednek nincs hangja ami nyílván nem igaz (már ne is haragudj). Mindnek ez a hangja van ami engem idegesít. Még a PH! tesztben is leírták, hogy kattog amit sajna utána olvastam csak el...
"Sajnos megmaradt a G27 lényegében egyetlen, de annál rettenetesebb negatívuma is, hogy amikor a két egymás ellen dolgozó motor egymásnak feszül, akkor borzasztóan kattog, kalapál a mechanika. "
Nem szídtam a kormányt, hanem fel voltam/vagyok háborodva ezen a hangon.
Máskülönben meg, próbálj ki egy TM LE-t és megérted miről beszélek. Jobb és ez tény.
Fölöslegesen véded, mert senki nem bántotta. Azt írtam, ez jobb és a 920-nak elviselhetetlen a hangja.Téma részemről lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Mondom nekem nem ilyen a hangja, ezt nehéz megérteni? Akit ismerek azoknak sem!
Nem védem, mert baromira tök mindegy nekem. Egyszerűen nem igaz, hogy a normális G920-nak ilyen hangja lenne, ki is vágna a feleségem vele, ha ilyennel játszanék amikor alszik.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Sh4rk
aktív tag
Nem nehéz megérteni, elhinni nehéz!
Mindenhol ez van a videókban és ezt írja a teszt és ezt tapasztaltam én is.
Nekem ez elég, arra, hogy mind kattog!
Az, hogy nálad nem ennyire kattog az irreleváns (egyébként leírtam én is hogy az asztal valószínüleg kicsit felerősíti), mivel nem akarom, hogy bármennyire is kattogjon.
Nem számít, hogy halkabb vagy hangosabb a lényeg, hogy kattog!Ezt nehéz neked megérteni.
Használd egészséggel, remek kormány, csak nekem hangos.
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
Látom nem tudsz, túlmenni rajta, hogy bíz ez ilyen. Egyszerűsítsünk:A tiéd más és csöndes, hangja sincs és nem kattog, és sokkal jobb mint bármi más, és aki mást állít az hazudik és annak hibás darabja van, mert a Mercinél is állnak a rossz autók, mert a tied sokkal jobb mint a többi eladott letsztelt és kattogó G920/G29.
Az ember nehezen ismeri el ha valami nem tökéletes amit vett, de amit csinálsz az nevetséges.
Ez a dolog, hogy kattog ez tény. Visszájára fordítva a tiéd hibás, mert nem kattog. :-)Szép napot, nem írok többet. Bocsi a többiektől...
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
...voltak a legjobbak. Azért volt a kezemben olyan G18, aminél voltak komoly szoftveres hibák. Inkább a régebbi szériáik voltak rendben (MX500/512/518, G400/500/700/25/27, stb.).
Jó lenne valahol viszont kipróbálni egy ilyen TM-et.
Nem tudjátok esetleg, hogy merre lehet kipróbálni egy ilyet (esetleg több félét is: TM, Logitech, ...) élőben valamilyen korrekt játékkal?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Sh4rk
aktív tag
Én konkrétan már Budapesten kívül is próbáltam, de nem sikerült. Mediaba van, G920/29 széria, de nincs bekötve, TM nincs. Webesek csak rendelik, nincs is boltjuk, nemhogy árukészlet kipróbálni.
Nekem sem sikerült, így futottam bele egy hoszabb projectbe ezzel a kormány vásárlással. Nem bántam, meg hogy kivártam. -
StLui
veterán
Mea culpa!
Bekapcsoltam most, mert egyszerűen nem értettem, hogy állíthatod, és valóban ilyen amikor középállásban vannak az erőhatások vagy mi, csak egyszerűen eddig nekem fel sem tűnt, még csak nem is emlékeztem rá úgy sem , hogy megnéztem a videót, pedig naponta játszom a FM6-tal most is 1-1 órát. Először azt hittem biztos olyan ritkán van ilyen helyzetben, de nem, körön belül is sokszor.
Megbánásomat kiemelvén ezt nem rakom off-ba!
[ Szerkesztve ]
-
s1ru2
aktív tag
Gyakorló autóbuziként régen iszonyat sokat szimulátoroztam és mindig álmodoztam a MOMO-nál jobb kormányról. Csak sajnos azt láttam, hogy a aheverjaim akik jobbat vettek hurcolták vissza mindig, hogy ez meg az a baja... Elkezdtem moddolni a MOMO-t és a mai napig működik 720-as kormányforgással Valahogy, ezek a szimulátorok...mindaddig semmit nem tudnak visszaadni a vezetési élményből amíg nem kezdesz el többszázezret beleölni a cuccokba. Mindamelett, hogy a szimulátor programokban több tíz éve képtelenek normális hangokat (erősségben, mélységben, részletgazdagságban) letenni az asztalra, hogy tényleg odaszögezzen telejsen mértékében....
27 évesen vettem egy Alfa Romeot és azóta a közelébe nem megyek a számítógépes autós játékoknak....Többet kellene rákölteni, mint egy valódi kocsira. Kinek éri ez meg?
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
Stauffenberg
nagyúr
"Többet kellene rákölteni, mint egy valódi kocsira. Kinek éri ez meg?"
Annak, aki nem bánja, hogy többet költ rá, mint egy valódi kocsira. Bár ez is relatív, hiszen ha valaki fél milliót költ egy szimulátor cockpit-re, az lehet, hogy be sem ülne egy fél milliós autóba.
Drága hobbi. Az autószimulátornál csak a repülőszimulátor tud drágább lenni, egy tisztességesen megcsinált otthoni Boeing/Airbus cockpit simán verheti egy vadonatúj szalonból kihozott örömautó (pl: Mazda MX-5 ND) árát is, de még mindig sehol sincs egy 35-40 éves, analóg műszerekkel felszerelt, használt Cessna 172 kisgép 50-60 ezer eurós árához képest, ami hát azért nem a vágyak netovábbja, inkább az egek Suzuki Swiftje.
-
neilszab
őstag
Silvekart-ban a SimHouse-nál van Thrustmaster T500, Fanatec Clubsport Wheel, PTR pedál, meg lassan talán az új S1M One-ból is kipróbálható verzió...
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
törölt tag
En 1 hete vettem kb ugyanilyen kormanyszettet, es egyeduli hiba az volt csak, hogy a kormany rogzitesenel levo csavar, nem kozepre esett a kormany kozepere mikor jol rahuztad, hanem az oldalara.
Na de ha becsavarod, akkor a kormany menetebe mar bele a csavar ( egyebkent nagy baromsag ez a csavar, mert barbar modon belemar a muanyag kormanykerekbe, ertelmetlen az egesz ) igy en bele se csavarom a csavart, es napok ota tekertem a kormanyt mint az orult, es egyaltalan nem lazult ki.
Az elmeny meg magaert beszel. Volt logitech fogaskerekes kormanyom, de az meg sem kozeliti ezt a TH kormanyt.
Teny hogy ki kell fogni jot, de ha nem jot fogsz ki ott a garancia es csereled ki.(#27) fLeSs
Ja es kesztyu tenyleg ajanlott hozza. Nyilvan a kocsi rezgeset is atveszi a velur boritasu kormany, plusz a kesztyu is, de az ffb ugyanolyan eros marad.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz theballa32 #82 üzenetére
De semennyire nem fog rajta hiaba tekerem be. A felfogatot meg rendesen rahuzom amennyire csak tudom, igy ki sem mozdul. Ha meg a csatlakozot szetverne azt ugy is eszrevennem hogy hibazik a kormany, akkor meg kuldom vissza gariba Sim racing is elmondta semmi ertelme a csavarnak
Egyebkent meg most neztem hogy a kormanyt jol szetnyalta a multkori csavar behuzas, es ahova erkezik a csavar a kormanyba, ott semmit nem fog rajta pluszba.
En latom hogy hulyeseg betekerni, fizikailag lehetetlen hogy ott fogjon rajta...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz theballa32 #84 üzenetére
De errol nem en tehetek. Amig jo addig hasznalom. Kormanyt meg nem teszem tonkre ezert, mert a vegen nem marad rajta menet, es aztan felrakni se fogom tudni. Jovohonapba veszem az f1-es kormanyt, es ha az se fog kozepre esni, akkor fixen a kormany a hibas, es kuldom vissza gariba.
-
neilszab
őstag
válasz #97716736 #85 üzenetére
Tök mindegy hova esik a csavar, az csak arra való, hogy ne engedje kilazulni a rászorítót. Mindkét műanyag elemen átmegy, és így nem engedi őket elmozdulni egymáson. Elvileg a leírás ellenére tövig be kell húzni és kész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Teljesen becsavarom, es nem szorít rajta pluszba semmit elhiheted. Pont olyan szerencsetlen helyre esik, hogy az valami hihetetlen. Célszerű megoldas az lenne, ha minden kormányon lenne egy menet kifurva, es pont bele lehetne csavarni, igy fixre rögzíteni a két elemet. Dehat egy 120k+os termékről sokat várok. Fanatec az egyetlen aki precízen csinalja ezt, fem csatlakozik femen.
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz #97716736 #87 üzenetére
Tehát ha becsavarod teljesen a kis csavart, akkor is ugyan úgy le tudod csavarni a rászorítót a menetről?
Igen, a Fanatec-é teljesen a legkorrektebb megoldás ilyen szempontból, csak nekik meg szoftveres bajuk van rengeteg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem leszedni nem tudom, csak ahogyan latom hogy belekap a kormanyba nem igen tud ott rajta fogni, es nem merem tovig becsavarni az az igazsag De amennyire raszoritom a szoritot, az olyan fixen maradt 1 het utan is, pedig kapott boven a kormany napi 3-4 orat eltekertem vele.
Majd kiprobalom hogy a csavart behuzom mi lesz vele, de valahol meg olvastam hogy ne orult modon csavarjuk be teljesen csak epp hogy fogjon rajta.Fanatec azert 3-4x-es arakat is elker ez teny, de szerintem minosegileg ott van, csak epp nem er annyit.
-
s1ru2
aktív tag
válasz This_is_Ice #79 üzenetére
Na akkor erre rálesek majd
Nem az összeg itt a gond....hanem az élmény.
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
Gigi01
őstag
Gratula!Én is tervezem,hogy visszatérek,már nagyon hiányzik a vezetés.
Igazi autót nem tervezek venni,és olcsóbbnak is találom ezt a hobbit,persze egy bizonyos szintig.
Logitech-et már nem akaródzok venni,volt egy pár.Mindig is egy szíjhajtásosat akartam magamnak.
T300 jó lenne mondjuk pedál nélkül,azt vennék hozzá kuplungosat,persze úgy nincs.
Lehet megveszem az alap változatot,azán ha bejön,tovább bővítem.Látom azért akad kiegészítő néha hozzá használtan is.Dirt Rally-t próbáltátok T300-al?Mióta eladtam a G27-et,nem is igen mentem autós játékkal
[ Szerkesztve ]
-
atis123
tag
válasz electrodoki #19 üzenetére
Hehe, annyiért veszel egy bontószökevény rozsdakupacot - de még swiftből is csak lepattantat - amire rákölthetsz még minimum fél milliót.700-800 ezer egy autó tök mindegy hány részletben költöd rá.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
kriszute
tag
Sziasztok meg vennem az leather edition t kérdésem az lenne valaki használ ilyet valami vélemény ?
Sötétedés után kitágul a világ :)
-
Lmasteeer
újonc
Helló.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen pedál szettet ajánlotok nekem T300 RS kórmányhoz. A kórmány az tökéletes, de 1 év szimulátorozás után már érzem, hogy a pedálok nem olyan jók mint amilyeneket szeretnék. Néztem a t3pa-pro pedálokat is, de ahogy olvasgattam róla nem mindenki dicséri. Tudtok hasonló áron valami jobbat ami kompatibilis lenne a T300al? Load cellásokról is olvastam, ott a Fanatecet találtam ami brutál drága, vagy aztán sokan írnak átalakított G25/27 pedálszettről. Van valami ilyesmi ehez a kórmányhoz is?
Előre is köszi a válaszokat. -
JAGER 10
tag
Sziasztok!
Én ilyen kormány szettet használok.
Meg vagyok elégedve vele! Ajánlom! -
toza
senior tag
udv . van topikja thrustmaster t300 nak valahol?
ZOLD feny nem kalibral- usb be L3+R3 update firmware -
fellul lathato dolgokat irja ki.
also az egy mukodobol van.
ujra inditas,tovabbra is ZOLD feny . nem kalibral.
hogy lehet manualisan updatelni- vagy downgreadelni firmwaret?
valaszt koszonom.
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
Tusi22
újonc
Sziasztok! Kérdésem hogy kissé "elment" a kormányközéppont, hogyan tudom kalibrálás? Ps4en használom ott nem találok beállítási lehetőséget erre a problémára. A t300 servo base és az add-on kormány is vadonatúj. Esetleg PC vel összekötve lehet rá megoldás!? Köszönöm!
-
toza
senior tag
vagy lehet hogy a hall sensor muanyagja elfaradt...
intenrenten 10 ezer korul lehet 3D nyomtattatni ha rakeresel esetleg.
-
toza
senior tag
egyebkent 4+ t300 nal bejott hogy Nem kapcsol be , semmi nyoma eletnek es szetszedes utan csak kihuztam - visszadugtam a "tap"kabelt alaplapbol es elkezdett mukodni.
mas esetben a "bikazas" laptop toltovel elso korben vissza hozta eletbe.majd ezutan gyari taprol is mukodott problema mentesen .
erdekes...meger egy probat.
MINDIG ARAMTALANITS!
SZULUI FELUGYELET SZUKSEGES![ Szerkesztve ]
-
toza
senior tag
koszonom...
ujabb eszrevetel- tobb thrustmaster Base nal is elofordult hogy nem kapcsolt be -se feny se semmi,es csak BOOT Loader modban kell rakpacsolni gepre- Firware frissites es megint mukodott problema mentesen.
TX nel es -T300 nal pl jobb also 2 gomb nyomva tart es USB be bedug - firmware updated fut es megjelnik es futtat es mukodott tobbszor is.
11+12+USB- L3+L3+USB
OFF centerre jo meg esetleg megprobalni full balra tekered kormanyt es ugy kapcsolod be,neha segit.
vagy pedig bekapcsolva eltekered full balra- majd full jobbra, majd full kozepre es TX nel - L1+L2 + mode button -. nyomod kb 3-5 mp ig es elenged...
GT kormany addonnal - Share + Option + Mode
par mp mulva 1 piros villanas,nallam a fan is felporgott innentol,vagy ha megy a fan akkor meg leall ez utan.
es igy elveileg eltarolod az uj CENTERT.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Hello
Van valami fizikai különbség azok közt amelyeken alul a Trustmaster P4--P3 kapcsolóként van megírva és az között amelyen PS5---P4 van feltüntetve a kapcsoló?
Firmware ezen a T300RS/GT,hogy lehet megtekinteni?
Mi ennek a kormánynak a jelenlegi gyengéje és később idővel? -
jeni
félisten
hello
hol találok ehhez a Thrustmaster T300RS GT Edition.-z tesz pedál programot?[ Szerkesztve ]
-
toza
senior tag
Kihuzod ,tovig nyomod,bedugod.
Cselkold megint a teszt programmal (mi az egybkent ?)
Elvileg ez orvosolja pedal problemakat.
Vagy mode gomb 3 -5 mp ig nyom es akkor felcsereli gaz es kuplung pedalt.
Ha esetleg fejjel lefele rogzitened.Utanna megint 3-5 mp ig mode. Es nezd meg hogy csere utan is 25% e.
Firmware ki irofik ha pcvre kotod es joy.cl keresobe.
Vagy firmware updater. Es ott layof es feissited.
Weblaprol toltsd le aktualis deiver pakkot. Akkor ez mind elerheto.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest