Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Nem, sajnos PS témában nem vagyok tájékozott, de pár perc gugli azt dobta, hogy pl: a G27 az nem megy PS4-en ... (És úgy néz ki a Fanatec cuccok sem ... bár ezügyben inkább egy PS4 tulajt kellene megkérdezni, ez csak gugli ...)
Viszont azt olvastam anno, hogy az új generációnál nagyon keményen ráfeküdtek arra, hogy ne legyen crossplatform HW ... gondolom emiatt lehet, hogy a régebbi cuccok közül nem minden megy az új konzolokon.
Az elmúlt pár évben ezt azért irigyeltem a PS tulajoktól, de úgy néz ki most őket is elérte a végzet
@kormány kérdés: Olvastam anno a logoutos Kormány kalauzodat
Ezúton is köszi
Én messze nem az a szint vagyok, akinek szüksége van egy komoly kormányra.
Én az a szint vagyok, akinek kellene egy jó kormány, hogy élvezetesebb legyen a játék, mint kotrollerrel. Gagyit nem akarok, így kivárok. Most a konzol miatt meg vagyok lőve, de ha lenne valami középkategóriás - belépőszintű cucc, akkor én lennék a legboldogabb.
Mint pl: a DFGT a PC-seknek ... De sajnos konzolon ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest