Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

Új hozzászólás Aktív témák
- 

madrac
senior tag
Így van, Emirabdul-al csináltunk egy tesztet, amit itt is köszönök neki. Nyugodtan kijavíthatsz ha valamire rosszul emlékeznék
 Sajnos senki más nem jelzett hogy jönne a tesztre, több telóval hitelesebb lett volna az összehasonlítás, ill. más is láthatta volna hogy az övé milyen gps szempontból.
Na szóval itt is kiderült, hogy az én 16GB-s W8-am ezerszer rosszabbul fixál, ill. nem fixált holdakat mint Emirabdul 8GB-osa. Az övé általában 1 perc, 1:30 alatt fixált, talán egyszer volt 2p. Mindig net nélkül teszteltük. És ilyen 7/6 és hasonló arányban látta a holdak jeleit.. Az enyémet általában pár perc után lelőttük, mert nem fixált 3 perc alatt se és nem volt annyi időnk hogy kivárjuk hogy mikor hajlandó rá, illetve az egyik tesztnél mindez sikerült neki 7(!) perc alatt 8/5 holddal.. GPS status app is gyönyörűen működött nála, amivel nálam mindig gond volt, az enyém szinte végig csak 1 holdat látott benne, azt is gyengén.
Mobileuncle (YGPS)-ben teszteltük agps restart és cold gombok megnyomása után, gps testben clear agps-el, gps status-ban pedig eszközök/agps kezelés/alapállapot után, szenzor szűrés nélkül.
Ha rászánom magam, lehet megnézem GM2-vel is, bár sok reményt nem fűzök hozzá, ill. ahogy olvasom 16GB-n elég rosszul muzsikál amúgyis.Ha lenne rá érdeklődés olyasvalakitől akinek nem fontos annyira a GPS, akkor lehet eladnám (fehér, 1 hónapos), csak ebből a szempontból már rögtön minuszban vagyok, ha annyiért adnám el mint amennyiért most lehet kapni, mert csökkent az ára 12 dollárral azóta. Igaz a VÁM és ÁFA kétesélyes dolog, ha valaki rendel egyet, ez pedig már megúszta

Ha választani kellene, én biztos nem 16GB-set vennék, ha ezt előre tudom.. bár nem mindenkinek fontos a gps. Ezt mindenképpen mérlegelni kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
 - ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos senki más nem jelzett hogy jönne a tesztre, több telóval hitelesebb lett volna az összehasonlítás, ill. más is láthatta volna hogy az övé milyen gps szempontból.