Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
xmagicW8plus
üzenetére
Nekem kissé merész, hogy hirtelen felindulásból rendeltetek valahonnan egyszerre 3 db FHD készüléket úgy, hogy még senkinek nincs ilyen, ráadásul mindegyik rossz. Lehet próbálkozgatni dolgokkal, de én a helyedben sürgősen írnék az eladónak, hogy elég komoly problémák vannak a készülékekkel. Sima W8 már többünknek jött meg úgy nagy általánosságban egy csomó ThL készülék és nem voltak ilyen gondok. Mellesleg jót tenne a közösségnek, ha megosztanád hogy pontosan honnan sikerült ezeket berendelni.
Azt nem írtad, hogy akkor mit csinál, ha fixre veszed a fényerőt. Nem tudom milyen vastag és milyen színű fóliát tettek rá neked. Nekem 2 sima W8-am is volt amit napokig az eredeti fóliával használtam, ami ugye letakar minden érzékelőt és gombot, mégsem volt semmi probléma egyik készülékkel sem.
Amit javasolni tudok, az az Elixir 2 telepítése, és az összes szenzor meg miegymás ellenőrzése. Tudod egyesével nézni a szenzorok és funkciók működését amiket szépen élőben számértékekkel kiír a program és abból látható, hogy jók vagy sem. A ROM-ot sem ártana tudni milyen van rajtuk, meg hogy tényleg 100%-osan W8+ készülékek-e? Belső matricán is ThL van feltüntetve és a csavartakaró matrica is kék ThL logós?
A harmadik az működik tökéletesen, vagy azzal mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- iPad topik
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő