Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
xmagicW8plus
üzenetére
Nekem kissé merész, hogy hirtelen felindulásból rendeltetek valahonnan egyszerre 3 db FHD készüléket úgy, hogy még senkinek nincs ilyen, ráadásul mindegyik rossz. Lehet próbálkozgatni dolgokkal, de én a helyedben sürgősen írnék az eladónak, hogy elég komoly problémák vannak a készülékekkel. Sima W8 már többünknek jött meg úgy nagy általánosságban egy csomó ThL készülék és nem voltak ilyen gondok. Mellesleg jót tenne a közösségnek, ha megosztanád hogy pontosan honnan sikerült ezeket berendelni.
Azt nem írtad, hogy akkor mit csinál, ha fixre veszed a fényerőt. Nem tudom milyen vastag és milyen színű fóliát tettek rá neked. Nekem 2 sima W8-am is volt amit napokig az eredeti fóliával használtam, ami ugye letakar minden érzékelőt és gombot, mégsem volt semmi probléma egyik készülékkel sem.
Amit javasolni tudok, az az Elixir 2 telepítése, és az összes szenzor meg miegymás ellenőrzése. Tudod egyesével nézni a szenzorok és funkciók működését amiket szépen élőben számértékekkel kiír a program és abból látható, hogy jók vagy sem. A ROM-ot sem ártana tudni milyen van rajtuk, meg hogy tényleg 100%-osan W8+ készülékek-e? Belső matricán is ThL van feltüntetve és a csavartakaró matrica is kék ThL logós?
A harmadik az működik tökéletesen, vagy azzal mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest