- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pnagy7
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #13 üzenetére
Ez az egész show egy majmolás lesz.
"Michael Jackson elment."- ez igaz.
"De a shownak folytatódnia kell."-no, ezt én cáfolnám.
A shownak nem kéne folytatódnia Jacko nélkül! Ilyen nincs! Milyen már M.J. koncert maga M.J-nélkül? Ha? Elképesztő, láttam diagrammokat, hogy sokkal több bevéte lesz bizonyos cégeknek ez a turnésorozat után mint M.J életénak utolsó 5éve. Ez brutális. Én elhiszem hogy a táncosok nagyon szarul érezhették magukat amikor meghalt Jacko. Tudom is hogy szerintem mit mondhattak: És velünk most mi lesz? Erről eszükbe jutott hogy méne folytathatnák nélküle? Azért mert! Felháborító az egész ami jönni fog.ui. Remélem nem sértettem meg senkit, nem állt szándékomban...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A This Is It! DVD/BR szerintem sehol nincs ehhez: Michael Jackson Show. Ez a legalja.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szánalom, hogy egyes cégek egy ember halálából akarnak gazdagabbak lenni. Sebaj 2012 végén úgyis világvége lesz.
-
Vistaboy
veterán
És mi bajotok van a cikkel? Tegnap a Crysis 2 hírbe kötöttek bele élelmes pixel-jancsik, mert nem fényképezett, hanem szkennelt képet írtam az újság képeire, most meg ez?
Mi a probléma?
Xirtam: Igazad van, de nem sértődésből írtam, tényleg kíváncsi lennék rá, hogy mit kifogásol egy olyan cikken, amit a linkelt forrásoldalról lett fordítva?
-
Prof01
veterán
Majdnem jó, csak az IT szócska elől lemaradt az SH.
-
Xirtam
veterán
M.J R.I.P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2 Mario Kart World bundle + Pro Controller
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest