Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
Tetszik! A csomagolás híven tükrözi a Thermalright eddigi vonalát. Ha minőségben is ott lesz a szeren, akkor lehet bepróbálok egyet. Már, ha nem 20+ ezer Forintot kérnek majd érte
-
bakagaijin
tag
Egérhang videó
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LC5AK1gZ_mU#t=35s
-
bakagaijin
tag
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zvcOgQSDVO0#t=21s
A négy egérgomb (bal-jobb + két kicsi) klasszik egérgombnak tűnik, legalábbis én ránézésre nem mondom meg a különbséget bármi más egértől... mondjuk hangra sem, klasszik mikrokapcsolós hang. Egyedül a thumb-gomb az ahol fogtak és beletettek egy klavigombot.
Fene tudja, nekem van egy tizensok optikai éves egerem, egyszer kellett szétszedni, amikor már annyi koszt szedett fel, hogy a scroll-t nem érzékelte az optika
.
-
staccato
tag
nagyon jó egér.a forma is tetszik. szívesen elfogadnék egyet.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nagyon szkáj-fájos lett ez a darab.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon komoly a kinézete, de szerintem hosszú távon kényelmetlen, hogy nincs egy szintben a tenyértámasz az ujj gombokkal.
-
freemanone
addikt
caution: vérgémerek és balkezesek ne olvassák köszönöm!
Egész pofás darab, csak nem tetszik, hogy két kezes és kábeles!
tudom h input lag stb nem kell leírni, csak egy megállapítást tettem. Én tuti vevő lennék rá wireless-ből. -
törölt tag
105g jóval többre számítottam, kipróbálnám mit tud egy kibelezett g500-al szemben
-
Gude
senior tag
Jó képességű egér
-
zazahoho
őstag
válasz
Menthirist #5 üzenetére
Jól néz ki,de az ilyen egereket ki kell próbálni élőben.
Szerencsés vagy,mx 5500-at már cserélte a logitech,gari idő lejárta után mikrokapcsoló is tönkrement,de azonkívül jó a rágcsáló -
törölt tag
Hát nem én vagyok a célközönség....
-
-
Radványi
aktív tag
Hat mondjuk 3-4 evente egy uj eger meg kibirhato es a logitech nemhiszem hogy emiatt valtana mert csokkene a bevetel ha az emberek csak 8 evente vennenek uj egeret mellesleg nekem meg soha egy logitech eger sem ment tonkre van ami mar7 eves a festek lekopott rola de meg mukodik mintha uj volna.
-
TGWH
őstag
Szép egér, csak ki kéne próbálni megvétel előtt
Az árára kíváncsiak leszünk. Én olyan egeret vennék inkább, aminek több év garanciája van. -
imibogyo
veterán
Nagyon igényes a csomagolása és ahhoz képest, hogy "gamer", a kinézete is tetszik.
-
törölt tag
Biztos jó egér, de igazából csak egy dolog tetszik benne: a mikrokapcsolók, már amennyiben tényleg olyan megbízhatóak. A Logitech is használhatna ilyesmit ahelyett pár forintos kínai (?) vacak helyett, ami pár év után előszeretettel döglik be még a csúcsmodelljeiken is.
Ja és max. az egér működése lehet megbízható, az életciklusa nem kifejezetten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó a legjobb mechanikus mikrokapcsolókat kombinálta a hosszú és megbízható életciklus érdekében.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest