- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
Tetszik! A csomagolás híven tükrözi a Thermalright eddigi vonalát. Ha minőségben is ott lesz a szeren, akkor lehet bepróbálok egyet. Már, ha nem 20+ ezer Forintot kérnek majd érte
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
bakagaijin
tag
Egérhang videó
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LC5AK1gZ_mU#t=35s
-
bakagaijin
tag
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zvcOgQSDVO0#t=21s
A négy egérgomb (bal-jobb + két kicsi) klasszik egérgombnak tűnik, legalábbis én ránézésre nem mondom meg a különbséget bármi más egértől... mondjuk hangra sem, klasszik mikrokapcsolós hang. Egyedül a thumb-gomb az ahol fogtak és beletettek egy klavigombot.
Fene tudja, nekem van egy tizensok optikai éves egerem, egyszer kellett szétszedni, amikor már annyi koszt szedett fel, hogy a scroll-t nem érzékelte az optika .
-
staccato
tag
nagyon jó egér.a forma is tetszik. szívesen elfogadnék egyet.
üdv
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nagyon szkáj-fájos lett ez a darab.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon komoly a kinézete, de szerintem hosszú távon kényelmetlen, hogy nincs egy szintben a tenyértámasz az ujj gombokkal.
⭐ Stella
-
freemanone
addikt
caution: vérgémerek és balkezesek ne olvassák köszönöm!
Egész pofás darab, csak nem tetszik, hogy két kezes és kábeles!
tudom h input lag stb nem kell leírni, csak egy megállapítást tettem. Én tuti vevő lennék rá wireless-ből.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
105g jóval többre számítottam, kipróbálnám mit tud egy kibelezett g500-al szemben
-
Gude
senior tag
Jó képességű egér
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
zazahoho
őstag
válasz Menthirist #5 üzenetére
Jól néz ki,de az ilyen egereket ki kell próbálni élőben.
Szerencsés vagy,mx 5500-at már cserélte a logitech,gari idő lejárta után mikrokapcsoló is tönkrement,de azonkívül jó a rágcsálóAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
törölt tag
Hát nem én vagyok a célközönség....
-
veterán
egyetértek, van egy ősöreg MX510-em, van már vagy 6 éves, több száz kilométer és bele se merek gondolni mennyi klikk lehet benne, gyakorlatilag már bomlik a tenyerem alatt (Logitech logó már rég a múlté pl), de még mindig tökéletes
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Radványi
aktív tag
Hat mondjuk 3-4 evente egy uj eger meg kibirhato es a logitech nemhiszem hogy emiatt valtana mert csokkene a bevetel ha az emberek csak 8 evente vennenek uj egeret mellesleg nekem meg soha egy logitech eger sem ment tonkre van ami mar7 eves a festek lekopott rola de meg mukodik mintha uj volna.
-
TGWH
őstag
Szép egér, csak ki kéne próbálni megvétel előtt
Az árára kíváncsiak leszünk. Én olyan egeret vennék inkább, aminek több év garanciája van.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
imibogyo
veterán
Nagyon igényes a csomagolása és ahhoz képest, hogy "gamer", a kinézete is tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Biztos jó egér, de igazából csak egy dolog tetszik benne: a mikrokapcsolók, már amennyiben tényleg olyan megbízhatóak. A Logitech is használhatna ilyesmit ahelyett pár forintos kínai (?) vacak helyett, ami pár év után előszeretettel döglik be még a csúcsmodelljeiken is.
Ja és max. az egér működése lehet megbízható, az életciklusa nem kifejezetten.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM