Thermalright Leetgion Hellion gamer egér nagy stratégáknak

A Thermalright a Leetgion albrend alatt próbálkozik betörni a „gamer” piacra, amely keretein belül mindenféle periféria és egyéb kiegészítő bevezetését tervezi. Az ebbe a csoportba érkező egér, a Hellion a gyártó állítása szerint kifejezetten az RTS (Real-Time Strategy) játékok halálos fegyvere kíván lenni, ennek a törekvésnek a jószág minden porcikáját alárendelték.


[+]

Az egér szimmetrikus kialakítású, így ha nem is minden funkciógombot kényelmesen igénybe véve, de balkezes felhasználók is használhatják. A Thermalright büszkén hirdeti, hogy ez a világ első „mechanikus” rágcsálója, ami az ő értelmezésükben annyit tesz, hogy a gombok mechanikus kapcsolókat rejtenek: a fő gombok alatt Omron mikrokapcsolók, a méretes, dedikált „ATTACK” nyomógomb alatt pedig Cherry MX Blue kapcsoló kattog.


[+]

A mozgások pontos és gyors lekövetéséről egy AVAGO 9500 lézeres optikai szenzor gondoskodik, ennek felbontása 100 és 5000 dpi között menet közben is változtatható. A gombok közül 6 akár makrók bevetésével is szabadon programozható, azonban az egér alján egy nem éppen átlagos profilválasztó található Default, Custom, Terran, Zerg és Protoss feliratokkal. Ebből bizonyára már sokan rájöttek, hogy egy az egyik legismertebb stratégiai játékhoz, a StarCraft-hoz hangolt perifériáról van szó, ettől függetlenül mindegyik profil szabadon megváltoztatható.


[+]

A 16,7 millió különböző szín megjelenítésére képes LED-es megvilágítása a profilokhoz rendelt színkódokban pompázik, ezeket memorizálva a szemünk sarkából odasandítva is megállítható az aktuális profil, nem kell az egér hasát vizsgálgatni. A számítógéppel USB porton keresztül kommunikál, kábele harisnyázott, és a mai trendeknek megfelelően a beállításokat fedélzeti memóriájában tárolja. A Thermalright Leetgion Hellion megjelenési dátumát és vételárát egyelőre homály fedi.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés