Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Ez rohadt hangulatos lesz...
Alig várom... 
-
ilyen_85
senior tag
válasz
SlayerPrince
üzenetére
a pc nálam marad, ha már sikerült végre összerakni egy remek gépet itthoni mindenesnek.
de igen, lassan nekem is be kell látni, hogy a konzolra jön minden a pc-t pedig lassan lehúzhatjuk a ... bármennyire is utálom a gondolatot.
-
SlayerPrince
csendes tag
Pontosan ezen agyalok egy ideje én is, hogy ha megjelenik a PS4 eladom a PC-m s veszek egy konzolt, a gépet már úgysem használom mióta notebookot szerezetem.
A PS4, ahogy hallottam baráti áron fog "debütálni".Kíváncsi leszek erre a játékra, ígértes darab, gondolom lesz benne egy 4 fős kooperatív mód is, és feldobják egy választható karakteres kampánnyal

-
mrhitoshi
veterán
Na ilyet még sokat! Ötletes!

-
ilyen_85
senior tag
nem is rossz....
mostanában egyre többet játszok a gondolattal, hogy az új konzolok közül veszek egyet, vagy egy ps3-mat, ha már a béka fenek alá kerül az áruk... de ez a játék eléggé tetszetős és hangulatos a trailer.
Szép!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alig várom...