Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

legenda

válasz maszi99 #36 üzenetére

Nem állok be semmilyen sorba.
    Maga a Skyrim sosem érdekelt nagyon..ezzel szerintem nincs is probléma. Ettől függetlenül kipróbáltam hátha, de nem. Ennyi..nekem nem tetszett oké.
    De az hogy rajongók szerint nem tesz le annyit az asztalra mint az elődei az nem engem minősít szerintem. Emellett a bugok még mindig rendben vannak és aláírom azt is hogy hiperszuper gépeken nem jön annyira elő, de azért hogy egy házasságkötési ceremóniára holtan érkeznek a vendégek, hogy a sárkány visszafelé repül illetve van hogy nem droppol cuccot, hogy meghalok egy dinnyétől ez mind mind olyan hiba ami szerintem nem engedhető meg egy év játékánál....és akkor még nem beszéltem arról hogy van akinek bebugol a főszál és a játékot konkrétan nem tudja végigjátszani. (gondolom ezt azóta javították de azért elég vicces)
    És sorolhatnám még de gondolom neked nem kell elmagyaráznom..elég megnézni a patch note-okat..
    Ezek mellett én (akinek amúgy nem is tetszik) MÉG MINDIG ELISMEREM a játékot, csak szimplán nem tartom GotY-nak, illetve hát nem adtam volna oda neki.

Szóval azt a követ használd inkább papírnehezéknek mert nem nekem szántad azt szerintem :R

Egyébként még annyi hogy örülj neki hogy nálad nem bugol semmi..
    Olvastad Vistaboy Rage-s élménybeszámolóját? ha nem, akkor nézd meg..neki nem annyira szar a gépe és hát...nah..olvasd el :)
    A Skyrimhez meg még annyit hogy azt olvastad hogy a PS3 verziónál ha elértél egy bizonyos mennyiségű gameplayt akkor elkezdett játszhatatlanul akadni?:)

Mindegy...no offense de szerintem azért érdemes ezeken elgondolkodni :K

Új hozzászólás Aktív témák