Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
Meglepően jól néz ki a képek meg videó alapján... Ki kellene próbálni...
-
barnaki
aktív tag
Ja csak egy a baj azzal a verzióval. Még pedig az, hogy nálunk, vagy is a mi országunkban még nem jelent meg, ha rákeressel google playen, akkor semmit nem dob ki, és amit feltettek verziót az 1.0.5-ös az nem az igazi.
Valakinek el sem indul, de ha el is indul akkor akad meg laggol.
Nálam pl SGS2-őn eljutott a gameloft lógóig és utána fekete képernyő.
Gondolom a kompatibilitással van probléma.
-
barnaki
aktív tag
Na hol a játék??????
20.a volt a megjelenés nem?
Bezzeg almára már tegnap kint volt ahogy néztem
-
barnaki
aktív tag
Sok szeretettel várjuk a játékot
-
törölt tag
lol nagyon jó lessz!
-
Silenzio
addikt
A The Amazing Spider-Man sokkal szebb. Egyrészt megkapod az utóbbi részek szabadságát, másrészt van árnyékolás és egyáltalán nem poligonszegényebb, mint ez. Ezt még fel tudom fogni, hogy megcsinálták egy mobilon, azt már nem, mert majdnem olyan látványos mint a 2007-es Spider-Man 3 játék PS3-ra, X360-ra és PC-re. Egy mobilon. Beszarás. Másrészt ennek is jön a desktop változata, ráadásul PC-re is, és hát tarolni fog. Pont ott gyúrtak rá ahol kellett. Grafika és játszhatóság (a kamerakezelés mindig rákfenéje volt a sorozatnak, végre megoldották). Engem megvett kilóra, annak ellenére, hogy Batmant jobban csípem.
-
gyáliSanyi
őstag
Ez milyen mobilokon fog menni például???
-
Ps Vita
őstag
Ütni fog
-
AS
félisten
+1
Jó lesz. -
xlife11
senior tag
Durván szép lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest